Már 24944 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!
Családi ház
2000, Szentendre, H147059
 • Lakás: 257 m2
 • Erkély/terasz: 19 m2
 • Szobák: 3+2 fél
 • Telek: 321 m2
 • Ingatlan ár: 98 M Ft
 • Havi törlesztő részlet
  1 millió Ft-ra vetítve:
  6.751 Ft
 • Önerő: 25%
 • Futamidő: 240 Hónap
 • THM: 5,32 %
 • Havi biztosítási díj: 13.133 Ft
Információ a hitelajánlatról
A pénzügyi szolgáltatás közvetítését a HC Központ Kft. végzi, a pénzügyi intézmények megbízásából többes ügynökként. A HC Központ Kft. (továbbiakban: ügynök) a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A kölcsönt az ügynök pénzügyi partnerei (továbbiakban: Bank) a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtják. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos Kamat- és díjtáblázata (Hirdetmény), illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák. Az ajánlatban szereplő kalkuláció, csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek!
Információ a biztosítási ajánlatról
A lakásbiztosítás közvetítését a BG Risk Kft. végzi, az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt megbízásából függő ügynökként. A hirdetésben található előzetes díjkalkuláció, csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges biztosítási díj meghatározása a biztosítási ajánlat testre szabásakor kerül meghatározásra. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a BG Risk Kft a jelen kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja.
ÁRCSÖKKENÉS! A tervező a szamárhegyi lépcsők játékának hangulatát mentette át ebbe a napfényes, tágas és intim terek arányos váltakozásával kialakított, ékszerdobozba. Az utca felől sikerült megőrizni Szentendre építészeti hagyományait és biztosítani - az egyébként minden igényt kielégítő - 2004-ben tervezett épület hangulatos és diszkrét...
[ ingatlan bemutatása ]

Bemutatás

ÁRCSÖKKENÉS!
A tervező a szamárhegyi lépcsők játékának hangulatát mentette át ebbe a napfényes, tágas és intim terek arányos váltakozásával kialakított, ékszerdobozba. Az utca felől sikerült megőrizni Szentendre építészeti hagyományait és biztosítani - az egyébként minden igényt kielégítő - 2004-ben tervezett épület hangulatos és diszkrét megjelenését. Színvonalas otthona lehet ez a ház akár két generációnak, vagy 2-3 gyermekes családnak, de az impozáns tereket kedvelő művészlelkeknek is. A jól elkülönülő hálószobákhoz mindenhol kapcsolódik a minőségi kivitelezésű fürdőszoba és a nélkülözhetetlen gardrób. Olyan ínyencségek is gazdagítják az ingatlant, mint borozó, szauna, vagy a nagy belmagasságú, fényárban úszó nappali-étkező együttese. Az egyik nagy méretű szoba lehet, akár műterem, konditerem, vagy csak a fiatalabbak elvonulását biztosító aggóra. Az épület különböző egységeit összefogó lépcsőház akár kiállító térkén is hasznosítható. Az intim hangulatú telken kialakítottak egy élvezhető méretű kertet is, mely tavasztól őszig természetközeli érzést biztosít az Óváros fölött. Az ingatlan sok pontján csodálatos panoráma villan elénk a Dunával és a kisváros zegzugos háztetőivel. Ha itt képzeli el az életét, akkor hívjon bizalommal! Személyes találkozó alkalmával további részleteket tudhat meg az ingatlanról, mely garantáltan elnyeri minden szépre és szentendrei hangulatra vágyó érdeklődő tetszését.
Ingatlan adatok
Lakásméret (nettó) 257 m2
Lakásméret (bruttó) 297 m2
Telekméret 321 m2
Teraszméret 19 m2
lakáson belüli szintszám 3 db
Ingatlan ár 98 000 000 Ft
További adatok
Típus Családi ház
Tájolás K
Fűtés gázkazán
Helyiség adatok
Szobák5 db
Egészszobák száma3 db
Félszobák száma2 db
Helyiséglista
fürdőszoba-wc7.20 m2
Szoba21.90 m2
lépcsőház30.00 m2
Garázs31.40 m2
Erkély/terasz13.70 m2
Kamra3.30 m2
Gardrób5.60 m2
Konyha-étkező25.80 m2
Nappali27.80 m2
Gardrób3.50 m2
Kazánház3.50 m2
Szauna3.60 m2
Fürdőszoba17.50 m2
Szoba8.80 m2
Szoba8.80 m2
Szoba18.80 m2
borospince25.60 m2

Érdeklődni

Boldog Ágnes

Boldog Ágnes

Telefon: +36 70 716 8767 Ingatlaniroda: Szentendre - Dunakanyar körút Iroda címe: 2000 Szentendre, Dunakanyar krt. 61.

További képek

Kapcsolat
Boldog Ágnes
Boldog Ágnes +36 70 716 8767
Ossza meg másokkal!
Regszám. kereső
Mit kell tudni a regisztrációs számról? Adatbázisunkban minden új vagy használt ingatlannak van azonosítószáma.
Amennyiben már járt oldalunkon és tudja az önt érdeklő lakás, ház, társasház, lakópark vagy telek azonosítószámát, írja be ide és egy kattintással eljuthat az ingatlan adatlapjára
Elmentett ingatlanok

Jelenleg nincsenek elmentett ingatlanjai.

Kapcsolat, vélemény
youmetry