Már 26615 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!
Kizárólag nálunk*
Családi ház
3400, Mezőkövesd, H154555
 • Lakás: 80 m2
 • Szobák: 2
 • Telek: 390 m2
 • Kamattámogatott hitel ajánlatkérés
 • Ingatlan ár: 2,7 M Ft
 • Havi törlesztő részlet
  1 millió Ft-ra vetítve:
  7.811 Ft
 • Önerő: 25%
 • Futamidő: 240 Hónap
 • THM: 7,23 %
 • Havi biztosítási díj: 2.294 Ft
Információ a hitelajánlatról
A pénzügyi szolgáltatás közvetítését a HC Központ Kft. végzi, a pénzügyi intézmények megbízásából többes ügynökként. A HC Központ Kft. (továbbiakban: ügynök) a kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A kölcsönt az ügynök pénzügyi partnerei (továbbiakban: Bank) a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél- és/vagy ügyletminősítést követően nyújtják. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazzák a teljesség igénye nélkül. A kölcsön igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos Kamat- és díjtáblázata (Hirdetmény), illetve a megkötendő kölcsönszerződés tartalmazzák. Az ajánlatban szereplő kalkuláció, csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek!
Információ a biztosítási ajánlatról
A lakásbiztosítás közvetítését a BG Risk Kft. végzi, az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt megbízásából függő ügynökként. A hirdetésben található előzetes díjkalkuláció, csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges biztosítási díj meghatározása a biztosítási ajánlat testre szabásakor kerül meghatározásra. Ez a hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a BG Risk Kft a jelen kereskedelmi kommunikációban nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja.
Mezőkövesden kínálunk eladásra egy 390 m2-es telken lévő 80 m2-es, 2 szobás családi házat. A háznak a tetőszerkezetét felújították, megerősítették, a jó állapotban lévő régi cserepeket rakták vissza. Az előtérbe és a konyhába nagyméretű, magas fényű járólap burkolatot fektettek le. Az egyik szobában megmaradt a hagyományos hajópadló, a másik szobát...
[ ingatlan bemutatása ]

Bemutatás

Mezőkövesden kínálunk eladásra egy 390 m2-es telken lévő 80 m2-es, 2 szobás családi házat. A háznak a tetőszerkezetét felújították, megerősítették, a jó állapotban lévő régi cserepeket rakták vissza. Az előtérbe és a konyhába nagyméretű, magas fényű járólap burkolatot fektettek le. Az egyik szobában megmaradt a hagyományos hajópadló, a másik szobát viszont laminált parkettával burkoltak. A házban a közművek közül csak a gáz nincs bevezetve. A gázvezeték az utcában, a ház előtt megy el. Jelenleg a fűtést kandallóval oldják meg, ami az összes helyiséget bemelegíti. Az udvaron a gépkocsi tárolására egy fából épített fedett beálló szolgál. A város centrumjától gyalogosan is könnyen megközelíthető helyen van.
Ingatlan adatok
Lakásméret (nettó) 80 m2
Lakásméret (bruttó) 90 m2
Telekméret 390 m2
Ingatlan ár 2 700 000 Ft
További adatok
Típus Családi ház
Tájolás K
Fűtés Kandalló
Helyiség adatok
Szobák2 db
Egészszobák száma2 db
Helyiséglista
Előszoba20.00 m2
fürdőszoba-wc15.00 m2
Konyha20.00 m2
Szoba15.00 m2
Szoba20.00 m2

Érdeklődni

Hizsnyik Gabriella

Hizsnyik Gabriella

Telefon: +36 70 716 9962 Ingatlaniroda: Miskolc - Széchenyi Iroda Iroda címe: 3525 Miskolc, Széchenyi u 21-23

További képek

* Ingatlanközvetítői ajánlatokban
Kapcsolat
Hizsnyik Gabriella
Hizsnyik Gabriella +36 70 716 9962
Ossza meg másokkal!
Regszám. kereső
Mit kell tudni a regisztrációs számról? Adatbázisunkban minden új vagy használt ingatlannak van azonosítószáma.
Amennyiben már járt oldalunkon és tudja az önt érdeklő lakás, ház, társasház, lakópark vagy telek azonosítószámát, írja be ide és egy kattintással eljuthat az ingatlan adatlapjára
Elmentett ingatlanok

Jelenleg nincsenek elmentett ingatlanjai.

Kapcsolat, vélemény
youmetry