Már 24179 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Szekszárd Tinódi u. 7.sz. 7100 Szekszárd, Tinódi u. 7.

Szekszárd Tinódi u. 7.sz.
  • iroda: 7100 Szekszárd, Tinódi u. 7.
  • Nyitva tartás: H-P: 9-16
  • Telefon: +36 74 510 568
  • Fax: +36 74 510 569
  • Mobil: +36 70 454 2350
  • E-mail: nagy.edit@oc.hu

Ingatlant vásárolna, vagy eladna, de a jelenlegi piaci helyzetben bizonytalanná vált? Hitelre lenne szüksége, de nem tudja hová forduljon?
Mi tudjuk a megoldást!
Felkészült ingatlan- és hitel tanácsadóink segítenek Önnek a lehető leggyorsabban megtalálni az elképzeléseinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldást.
Irodánk 2009 márciusban nyílt Szekszárd Tinódi u. 7. szám alatt, mint Tolna megye első Otthon Centrum partnere, elérhetővé téve a dél-dunántúli régió ingatlan tulajdonosai, vagy leendő ingatlan vásárlói számára is egy országos hálózattal rendelkező, professzionális ingatlanközvetítő cég minden előnyét és tapasztalatát.
Ügyfeleink nálunk megtalálják mindazt, amit az Otthon Centrum neve sugall: mindenek előtt a biztonságot és a törődést. A személyes kapcsolatok Nálunk nagy hangsúlyt kapnak: minél részletesebben megismerjük az Ön igényét, annál pontosabban tudjuk kiválasztani azokat az ingatlanokat, amelyeket a figyelmébe ajánlunk. Ezzel elkerülhető az a fáradságos, időt rabló keresés, amely sokszor beárnyékolja a vásárlás jóleső izgalmát. Irodánkban felkészült, szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadók állnak az Ügyfelek rendelkezésére, az ingatlanpiac valamennyi szegmensét érintő igénnyel kapcsolatban, több ezer ajánlattal.
Szolgáltatásaink:
Ingatlan értékesítés: Tanácsadóink jól ismerik a megyét, az egyes város-, településrészek speciálisan felkészült szakemberei, akik megbízóinkat az első találkozástól segítik naprakész piaci információkkal, az ingatlanra szabott az eladást elősegítő marketing-tervvel, a valós piaci ár meghatározásától, az adás-vételi szerződés aláírásán át, a birtokba adásig.

Ingatlan vásárlás: Irodánkban ingatlan tanácsadóink segítségével, energiát és időt megspórolva, kényelmesen, képek, leírások, alaprajzok megtekintésével kiválaszthatja több száz szekszárdi és környékbeli ingatlan közül az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, az országos adatbázisunkból több mint 31 ezer eladó ingatlan közül válogathat, amelyet azután tanácsadóink kíséretében meg is tekinthet!
Hitel-közvetítési szolgáltatásunk: Hitel Center szolgáltatásunk révén közel 20 bank és pénzintézet ajánlatai közül, az Önök számára legmegfelelőbb ajánlatot kapják szakképzett hitel és biztosítási tanácsadónktól, legyen szó ingatlan-, gépjármű-, szabad felhasználású hitel, személyi kölcsön felvételéről, vagy akár hitelkiváltásról.
Önnek nem kell végigjárni egyenként a bankokat, hitel tanácsadónk segít kiválasztani a banki kínálatokból a legkedvezőbb lehetőséget, a döntés az Öné.
Komplex szolgáltatásunk az ingatlan, és hitel közvetítése mellett kiterjed a Biztosítás közvetítésére is: a megvásárolt ingatlanra Irodánkban helyben lakásbiztosítást köthet, első a biztonság!
A hitel-közvetítés, a biztosítás-közvetítés és az ingatlan-közvetítési szolgáltatás a vevők részére ingyenes!
Az Önök sikere a mi kockázatunk: az ingatlant eladni szándékozók kizárólag a sikeres eladás esetén fizetnek jutalékot.
A szerződéskötés során ingatlan adás-vételben jártas ügyvédi partnereink igénybe vételével nemcsak pénzt spórolhat, de biztos lehet abban, hogy szerződése a legapróbb részletekre is kiterjed, ami az Ön érdekeit szolgálja.
Keressék Irodánkat bizalommal, hogy életük egyik - ingatlan eladással, vagy vásárlással kapcsolatos - legfontosabb döntése során szakmai tapasztalattal segíthessünk Önöknek és ezzel nemcsak kényelmet és a minőségi kiszolgálást nyújthassuk, de mellette időt is megtakaríthassunk Önöknek.
Reméljük hamarosan Önöket is az elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük! Keressék az Otthon Centrumot!

Kínálatunk

  • Eladó ingatlanok: 149 db
  • Kiemelt eladó ingatlanok: 76 db
  • Eladó telkek: 11 db
  • Kiadó ingatlanok: 8 db
Bemutatkozunk
Deliné Nagy Edit
Deliné Nagy Edit
Irodavezető

+36 70 454 2350
Deli Richárd
Deli Richárd
Hitel - ingatlan tanácsadó

+36 70 454 2360
Gyorskeresés
Gyorskeresés: A szolgáltatás használatával másodpercek alatt megtalálhatja az önt érdeklő ingatlanokat az adatbázis hosszas vizsgálata nélkül.
Ingatlaniroda kereső
Ingatlaniroda kereső Találja meg az önhöz legközelebbi irodánkat, ahol tanácsadóinkkal személyesen egyeztetheti igényeit, kaphat választ kérdéseire.
Kapcsolat, vélemény
youmetry