Már 27005 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

XIV. kerület - Vezér utca 1148 Budapest XIV. ker., Vezér u. 147/C.

XIV. kerület - Vezér utca
  • iroda: 1148 Budapest XIV. ker., Vezér u. 147/C.
  • Nyitva tartás: H-P: 10-18
  • Telefon: +36 1 555 1430
  • Fax: +36 1 555 1431
  • Mobil: +36 70 984 5430
  • E-mail: pataki.eva@oc.hu

Budapest egyik kedvelt területe Zugló, úgynevezett „presztízs” terület, mely minőségi életteret biztosít polgárai számára. Népszerűségét, a jó közlekedésnek, a hatalmas zöld területnek, a lakóingatlanok sokszínűségének, a kedvező bevásárlási és, szórakozási lehetőségnek, az oktatási intézmények nagy választékának, és a kulturális élet gazdagságának köszönheti. A kerület egyik új városrésze a Paskál Lakópark, itt található a Vezér út 147/c alatt irodánk. Segítünk Önnek az értékesítésben, új és használt lakásokat kínálunk az otthonra vágyóknak, a hálózat országos kínálatát böngészve. Cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei számára, Hitel Center szolgáltatásunkkal segítünk a megfelelő bank kiválasztásában. Kollégáink nem csak a döntéseik meghozatalában segítik, hanem végig kísérik Önt a lakásvásárlás és értékesítés teljes folyamatán. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között köszönthetjük!

Kínálatunk

Bemutatkozunk
Borosné Pataki Éva
Borosné Pataki Éva
Irodavezető

+36 70 984 5430
Gyorskeresés
Gyorskeresés: A szolgáltatás használatával másodpercek alatt megtalálhatja az önt érdeklő ingatlanokat az adatbázis hosszas vizsgálata nélkül.
Ingatlaniroda kereső
Ingatlaniroda kereső Találja meg az önhöz legközelebbi irodánkat, ahol tanácsadóinkkal személyesen egyeztetheti igényeit, kaphat választ kérdéseire.
Kapcsolat, vélemény
youmetry