Már 24740 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

X. kerület - Kőrösi Csoma Sándor út 1102 Budapest X. ker., Kőrösi Csoma Sándor út 40.

X. kerület - Kőrösi Csoma Sándor út
  • iroda: 1102 Budapest X. ker., Kőrösi Csoma Sándor út 40.
  • Nyitva tartás: H-P: 9-19, Szo: telefonos ügyelet: +36 70 454 1833
  • Telefon: +36 1 433 2435
  • Fax: +36 1 433 2436
  • Mobil: +36 70 454 1833
  • E-mail: kobanya@oc.hu

Az, hogy Ön ránk talált, az nem a véletlen műve. Ön élete egyik kiemelkedően fontos döntése előtt áll. A lakásvásárlás összetett, nehéznek tűnő, azonban annál izgalmasabb, és az otthon melegének vonzásában annál örömtelibb feladat. Engedje meg, hogy segítő kezet nyújtsunk, és ajánlataink révén végigkalauzoljuk Önt Budapest újkori város-rehabilitációjának következő állomásán, a főváros X. kerületén. Kőbánya olyan országszerte ismert sajátosságokat mondhat magáénak, mint az M2-es Örs vezér téri és az M3-as metró Kőbánya-kispesti végállomása, a bevásárlás szerelmeseinek szolgálatában álló Árkád Üzletház, az üzleti élet szereplőinek találkozópontja, a Budapesti Nemzetközi Vásár (BNV) területe, a világhíres Kőbányai Dreher Sörgyár, a Csősztorony és a mindannyiunk egészségének szempontjából rendkívül fontos Népliget, a város lüktető tüdeje. Továbbá olyan hírességek szülőhelye is kerületünk, mint a Liszt Ferenc-díjas operaénekes, a Magyar Állami Operaház nyugalmazott főigazgatója Ütő Endre; vagy az eMeRTon-díjas Cserháti Zsuzsa; a Weiner Leo-díjas Kőbányai Zenei Stúdió igazgatója, Póka Egon; a Jászai Mari-díjas Hofi Géza; a Kovács "KOKO" István; valamint Varnus Xavér is.
Ügyfélközpontú irodánk az Otthon Centrum Franchise partnereként Kőbánya városközpontjának közvetlen szomszédságában, Budapest legélesebb sarkánál, a Körösi Csoma Sándor út 40. alatt, a 100 lakásos társasház földszintjén várja Ügyfeleit, több mint 30.000 eladó ingatlannal és hasonlóan magas számú potenciális lakáskereső Ügyféllel. Szakképzett tanácsadóink kiváló helyismerete segít az eladandó ingatlanok értékének megállapításában, a reális árképzésben. Üzletpolitikánk alapeleme, hogy megbízásainkat komplex szolgáltatásaink segítségével a lehető legrövidebb és legszakszerűbb módon segítsük elő. Ennek érdekében irodáinkban Hitel Center szolgáltatás is működik ahol, szakértőink díjmentes tanácsadással és ügyintézéssel állnak szíves rendelkezésére.
Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Kínálatunk

  • Eladó ingatlanok: 167 db
  • Kiemelt eladó ingatlanok: 51 db
  • Eladó telkek: 27 db
  • Kiadó ingatlanok: 12 db
Bemutatkozunk
Bojtos Nándor
Bojtos Nándor
Irodavezető

+36 70 454 1833
Durucskó Gabriella
Durucskó Gabriella
Hitel - ingatlan tanácsadó

+36 70 454 1800
Gyorskeresés
Gyorskeresés: A szolgáltatás használatával másodpercek alatt megtalálhatja az önt érdeklő ingatlanokat az adatbázis hosszas vizsgálata nélkül.
Ingatlaniroda kereső
Ingatlaniroda kereső Találja meg az önhöz legközelebbi irodánkat, ahol tanácsadóinkkal személyesen egyeztetheti igényeit, kaphat választ kérdéseire.
Kapcsolat, vélemény
youmetry