Már 27193 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Széles kínálatból válogathat, aki kilátogat a lakásvásárra metro.hu, 2005. szeptember 22.

2005. szeptember 22.

Immár hetedik alkalommal nyitja meg kapuit pénteken az ország legnagyobb ingatlanos kiállítása a stadionok területén lévő SYMA Rendezvénycsarnokban 140 kiállítóval, 50 ezer lakással és piacvezető bankok személyre szabott hitelajánlataival.

Lakást keresve sokszor még az internet segítségével sem igazán tud eligazodni az ember. Számtalan új fejlesztést, lakóparkokat, apartmanházakat, tetőtér-beépítéseket, luxuslakásokat, hagyományos és könnyű-szerkezetes családi házakat és több tízezer használt lakást kínál a vásár. A Budapesti Lakásvásár ebbe az igencsak szélesre terebélyesedett kínálatba kíván rendszert vinni, hiszen itt a sürgős költözőktől a konkrétumokban gondolkodókon át egészen az álmodozókig mindenki megtalálhatja azt, amit keres.Budapesten kívül persze jelen lesznek a vidék nyújtotta barátságosabb négyzetméterárak és a külföldi befektetési lehetőségek is. Használt lakásokkal együtt amelyekből most nem nagy művészet lealkudni jó néhány százalékot az ötvenezres kínálatot olyan cégek jelenléte garantálja, mint az Otthon Centrum, az AL Holding, az OTP Ingatlan Rt. vagy az Autóker, hogy csak néhányat említsünk.

Csökkenő árak és akciók

Sok fejlesztő már most lehetőséget kínál arra, hogy a kiszemelt lakás vételárának csak 10 százalékát kelljen idén befizetni, a maradék 90-et pedig jövőre. Ez annyit jelent, hogy az ígért ötszázalékos áfacsökkentés esetén 2006-ban kevesebbet kell kifizetni, mint ha az egész vételárat 2005-ben utaltuk volna át a beruházónak. Emellett persze számos akció is várja a látogatókat. Valaki grátisz konyhát, ingyen mélygarázst kínál, sőt, akad olyan építő is, aki egy vadonatúj autóval lepi meg vásárlóit.

Közös állásfoglalás

Idén az őszi lakásvásárt Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter nyitja meg, miután a helyszínen rendezett Építészet és építészeti minőség a lakáspiacon című konferencián a Romániával és Bulgáriával kiegészülő visegrádi országok (V4-ek: Cseh-ország, Lengyelország, Szlovákia, Magyarország) lakásügyi miniszterei aláírják közös állásfogla-lásukat.

Ingatlanpiac: Hírek, elemzések
Ossza meg másokkal!
Kapcsolat, vélemény
Lakáspiaci Monitor
2014
Archívum
Lakáspiaci Tanácsadó
2014
Archívum
Residential Market Monitor
2014
Archives
youmetry