Már 27255 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Magyarországon piacvezetőként most már több mint 80 irodával...

2007. március 29.

Továbbra is nagy lendülettel lép előre hálózatunk az ingatlanpiacon. A magyarországi piacvezetők élén járó Otthon Centrum Franchise hálózatunk jelenleg 84 irodával van jelen országszerte. Budapesten és környékén 62 irodában, vidéken pedig 22 irodában várjuk ügyfeleinket.

A fejlett, külföldi piacokon az ingatlanügynökségek bonyolítják az ingatlan-adásvételek 60-90%-át, míg itthon az országos átlag mindössze 30% körüli. A nagy különbség oka, hogy az elmúlt években a külföldi piacokon a franchise rendszerek professzionális szolgáltatásaik révén már megnyerték ügyfeleik bizalmát, hiszen minden területen magas szintű, minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtanak.

Országos hálózatunkkal Magyarországon egyre szélesebb körben vagyunk jelen, folyamatosan bővülő szolgáltatás kínálatunkkal segítjük az ingatlanok vételét és eladását. Egyre növekvő, és egyre szélesebb körben elérhető ingatlankínálatunk lehetővé teszi, hogy vevőink több mint 10 000 ingatlan közül tudják kiválasztani a minden szempontból legmegfelelőbb otthont. Az ingatlant eladni kívánó ügyfeleink számára a gyors és jó áron történő értékesítést az is biztosítja, hogy vevőink száma is meghaladja a tízezres nagyságrendet. Irodáinkban 20 banki partnerrel, díjmentes hitelügyintézéssel tudjuk segíteni ügyfeleinket.

Az Otthon Centrum valamennyi irodája arra törekszik, hogy területén a legjobb ingatlaniroda legyen és maximálisan elégedett ügyfeleket tudhasson magáénak. Szakképzett tanácsadóinknak a hálózatunkon belül működő Otthon Centrum Akadémia biztosítja a folyamatos szakmai fejlődést. A képzések segítségével tanácsadóink olyan tudás birtokába jutnak, mellyel tevékenységüket még hatékonyabbá tudják tenni. Célunk, hogy velünk együttműködve minden ügyfelünk elégedetten, a jó üzletkötés élményével gazdagodva értékesítse ingatlanát és találja meg álmai otthonát.

Szeretnénk az ország eddig még általunk lefedetlen területein is professzionális ingatlanközvetítő irodáinkkal a lakásvásárlásokat és eladásokat segíteni. A jövőben Magyarország keleti területein is erősítjük az ingatlanpiaci jelenlétet. A piacvezető pozíció megőrzése mellett idei célunk a teljes országos lefedettség elérése, valamint a folyamatos újítás és erősítés. Ehhez elengedhetetlen, hogy a szolgáltatásainkat bővítsük a tanácsadás, piacelemzés terén és továbbra is újabb és újabb professzionális marketing eszközökkel lépjünk elő.

Ingatlanpiac: Hírek, elemzések
Ossza meg másokkal!
Kapcsolat, vélemény
Lakáspiaci Monitor
2014
Archívum
Lakáspiaci Tanácsadó
2014
Archívum
Residential Market Monitor
2014
Archives
youmetry