Már 27412 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Superbrand díjat kapott az Otthon Centrum és a Biggeorge’s-NV

2007. július 11.

A Superbrand program szakmai zsűrije 2007 -ben a legjobb magyarországi márkák közé választotta az Otthon Centrumot és a Biggeorge’s-NV Zrt-t.

A Superbrand 2004-es magyarországi megjelenése óta első ízben választott díjazottat az ingatlanpiaci szereplők közül. A független szakmai bizottság - amelynek tagjai a magyar marketing-kommunikációs szakma elismert vállalati és ügynökségi vezetői - a Superbrand címet olyan márkáknak ítéli, amely a fogyasztóknak a konkurens márkákhoz képest érzelmi és kézzelfogható előnyöket nyújt. Az elismerést közel 300 márka kapta meg, amelyeket több mint tízezer jelölt közül választott ki a zsűri.

Kühne Kata, az OC ügyvezető igazgatója kiemelte: "Az Otthon Centrum által kínált szolgáltatások folyamatosan bővültek az évek során, s felméréseink alapján mind általában az ingatlanközvetítői piac, mind az Otthon Centrum hálózat ismertsége és elismertsége jelentősen növekedett az utóbbi években. Egyre több válaszban jelent meg a szakértelem, a hatékonyság, a biztonság, és a szolgáltatások ár-érték arányának elismerése."

Nagygyörgy Tibor a Biggeorge’s Holding vezetője, az Otthon Centrum alapítója elmondta:
"A szakmán belülről érkező folyamatos visszajelzés mellett, a külső elismerés is örömteli. A legnagyobb elismerés, hogy az Otthon Centrum magyar hálózatként meg tudta őrizni piacvezető szerepét az egyre bővülő piacon. A legjobb nemzetközi gyakorlat adaptálása révén kialakult hazai hálózat ma már közel száz irodával, mintegy 700 munkatárssal rendelkezik."

Hajnal István, a Biggeorge’s-NV Zrt. vezérigazgatója szerint: "A magyar tulajdonban lévő ingatlanfejlesztő társaságok közül kiemel minket portfóliónk összetettsége, hiszen jelen vagyunk mind a lakó, mind a kereskedelmi, logisztikai fejlesztések területén is."

Ingatlanpiac: Hírek, elemzések
Ossza meg másokkal!
Kapcsolat, vélemény
Lakáspiaci Monitor
2014
Archívum
Lakáspiaci Tanácsadó
2014
Archívum
Residential Market Monitor
2014
Archives
youmetry