Már 27254 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Bemutatkozunk Webster Villa Kft. 2005. június 15.

2005. június 15.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy újabb irodával gazdagodott Franchise hálózatunk. Március 18-án tartotta rendhagyónak mondható irodanyitó ünnepségét a XXII. kerület.

A Promontor Üzletházban kialakított, nívós iroda megnyitásakor hirdették ki a cég által óvodásoknak és általános iskolásoknak meghirdetett rajzpályázatok győzteseinek nevét. Elsőként Takáchné Dohoczki Edit Franchise Partnerünk szólalt fel, aki a szülőföld, a lakás, ház tiszteletéről szóló versrészletekkel kezdte beszédét.

A családi fészekrakásban kíván elsősorban partner lenni az Otthon Centrum XXII. kerületi irodája. Az iroda piaci bevezetésében hirdettek a gyermekek körében, "Álmaim otthona" címmel rajzpályázatot; a rövid jelentkezési határidő ellenére tíz óvoda és általános iskola diákjai pályáztak, mintegy kétszázötven pályaművel a versenyre. A szakmai bírálatot Dr. Kubászova Tamara szobrászművész végezte el Hotzidu Ágnes általános iskolai rajztanárral. Miután a helyezetteknek átadta a díjakat Bollók Istvánné polgármester asszony, megosztotta a gyermekek munkáival kapcsolatos gondolatait a hallgatósággal. Köszönetét fejezte ki az elkészült művekért, szociálpedagógusként a főiskolai gyerekrajzokat elemző tanórákra emlékezett, valamint az óvodás, kisiskolás korú tehetségeink szívében, lelkében nyugvó őszinteségre hívta fel a figyelmet. Következő szavaival az otthon jelentőségét, szerepét hangsúlyozta, bizodalmát fejezvén ki abban, hogy kerületünk-mindannyiunk otthona lesz a szó legnemesebb értelmében, ezáltal is elősegítve a békésebb együttélést. Az ünnepség zárószavaiban az irodavezető asszony elmondta, hogy közönségdíjat is ki fognak osztani a gyerekek között, az osztálytársak, barátok, szülők szavazatai alapján.

A jelöltek neveit az irodában elhelyezett Otthon Centrum házikó dobozba lehet személyesen bedobni április 15.-ig.

Ingatlanpiac: Hírek, elemzések
Ossza meg másokkal!
Kapcsolat, vélemény
Lakáspiaci Monitor
2014
Archívum
Lakáspiaci Tanácsadó
2014
Archívum
Residential Market Monitor
2014
Archives
youmetry