Már 27279 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Ismét Superbrand lett az Otthon Centrum

2008. szeptember 10.

A Superbrands program szakmai zsűrijének döntése nyomán az Otthon Centrum ebben az évben is a legjobb hazai márkák közé tartozik.

A marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló, független szakértői bizottság a tavalyi év után az idén is azok közül a márkák közül választott, amelyek a fogyasztók körében kitűnő hírnevet szereztek.

Az Otthon Centrum ismertségét és elismertségét annak köszönheti, hogy miközben a legjobb nemzetközi gyakorlat alapján alakította ki az egész országra kiterjedő franchise-hálózatát, folyamatosan bővíteni tudta igényes szolgáltatásainak körét is. Fő törekvése az volt, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújtson ingatlanügyeik intézése során. Ennek eredményeképpen a több mint száztíz irodával rendelkező magyar hálózat őrzi vezető szerepét az egyre bővülő ingatlanközvetítői piacon.

A Superbrands egy független szervezet, amelyet 1995-ben Nagy-Britanniában a márkaépítés díjazására hoztak létre. A program ma már a világ 82 országában működik. A Superbrand-státuszt független szakértői bizottságok adomámnyozzák azoknak a márkáknak, amelyeket a cím viselésére méltónak találnak. Superbrand az a márka, amely a saját területén, szolgáltatási szegmensében kiemelkedő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolódó értékek olyan érzelmi vagy kézzel fogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek.

Ingatlanpiac: Hírek, elemzések
Ossza meg másokkal!
Kapcsolat, vélemény
Lakáspiaci Monitor
2014
Archívum
Lakáspiaci Tanácsadó
2014
Archívum
Residential Market Monitor
2014
Archives
youmetry