Már 27266 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Otthon Centrum Project Consulting

Az Otthon Centrum Project Consulting (OCPC) az Otthon Centrum csoport azon a cége, mely a telek kiválasztásától az utolsó lakás értékesítéséig az ingatlanfejlesztők 50 lakásnál nagyobb projektjeivel kapcsolatos elemzést, tanácsadást és kizárólagos megbízású értékesítést végez. AZ OCPC megbízásai azonnal megjelennek a hálózatunkban, de emellett minden egyes projektre külön dedikált értékesítési csapatot hozunk létre, így működve együtt az ingatlanfejlesztő céggel.

Az OCPC folyamatos jelenléte az ingatlanfejlesztés életében biztosítja, hogy a piac legapróbb változásairól is azonnali információkkal rendelkezzen a fejlesztő. Tanácsadási szolgáltatásunk részeként minden változásra ötletekkel és javaslatokkal tudunk reagálni, ezáltal is csökkentve a beruházói kockázatot.

Üzletünk alapja a szakértelem, a megbízhatóság, a tisztesség és a tudás menedzselése. Célunk, hogy teljes körű kihelyezett értékesítés menedzsment szolgáltatásokat nyújtsunk a Magyarországon fejleszteni vagy befektetni kívánó ügyfelek számára.

Az OCPC tevékenysége különösen akkor a legeredményesebb, amennyiben a projekt kezdetétől fogva részei lehetünk az ingatlanfejlesztés folyamatának, ezáltal megteremtve a közös siker elérésének feltételeit.

Központi iroda

  • Cégnév: Otthon Centrum Project Consulting Kft.
  • Cím: 1023 Budapest, Lajos u. 28-32.
  • Telefon: 487-3300
  • E-mail: ocpc@oc.hu
Karrier
Támogatás
Kapcsolat, vélemény
youmetry