Már 24960 aktuális ingatlan található adatbázisunkban!

Angyal Sétány

Angyal Sétány
1130, Budapest XIII. ker., Angyalföld
Budapest legdinamikusabban fejlődő XIII. kerületében, a belváros közvetlen közelében kerül megvalósításra az Angyal Sétány társasház, színvonalas, korszerű lakásaival.
Leendő otthona kialakításában Ön is aktívan részt vehet, így lakása az igényeinek megfelelően, az Ön egyedi elképzelései alapján kerül kialakításra.
Az épület városi forgatagától elzárt belső kertje tökéletes lehetőséget biztosít a napi kikapcsolódáshoz, illetve a gyermekek is biztonságosan játszhatnak a szabadban a társasház saját játszóterén.
Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően leendő otthona közelben minden szükséges intézmény megtalálható: bölcsődék, óvodák, iskolák, egészségügyi intézmények. A szabadidő tartalmas eltöltésére is számtalan lehetőséget nyújt a környék, a Dagály Fürdő, illetve a Margit-sziget kiváló helyszínül szolgálhat a hétvégi kikapcsolódásra!
Kedvező fizetési konstrukció, kamattámogatott hitel igénybe vehető!
Kapcsolat
Frimmel Mariann
Frimmel Mariann +36 70 454 1338
Projekten belüli kereső
Új lakás projektek kizárólag az Otthon Centrumtól (Kis, Családi és Luxuskategóriás lakás)
Regszám. kereső
Mit kell tudni a regisztrációs számról? Adatbázisunkban minden új vagy használt ingatlannak van azonosítószáma.
Amennyiben már járt oldalunkon és tudja az önt érdeklő lakás, ház, társasház, lakópark vagy telek azonosítószámát, írja be ide és egy kattintással eljuthat az ingatlan adatlapjára
Kapcsolat, vélemény
Elmentett ingatlanok

Jelenleg nincsenek elmentett ingatlanjai.

youmetry