Ingatlan keresőX

Az Otthon Help Szolgáltatató Kft. 2014. márciusában 75 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert

USZT logó

Kedvezményezett neve: Otthon Help Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Internet alapú értékesítési hatékonyságot növelő weboldal (www.oc.hu)
Projektazonosító: GOP-3.3.2-13-2013-0070
Az Új Széchenyi terv keretében nyújtott támogatás összege: 75 millió Ft
A projekt kezdete: 2013.10.21.
A projekt tervezett befejezése: 2015. 01.31.
A projekt tartalma:

Az Otthon Help Szolgáltatató Kft. 2014. márciusában 75 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Versenyképes üzleti környezet fejlesztése” pályázati programban. A 150 millió forint összköltségvetésű információs technológia fejlesztésben egy új honlap kialakítása valósul meg interaktív eszközökkel. A fejlesztés célja egy olyan honlap (www.oc.hu) létrehozása, amely hatékonyan támogatja az Otthon Help Kft, valamint partner vállalkozásai, továbbá azok franchise partnereinek tevékenységét az ingatlanközvetítéstől kezdve a hitelközvetítésen át a biztosításokig.

A budapesti székhelyű Otthon Help Szolgáltató Kft. 2004-ben alakult és 2010 óta végzi jelen tevékenységét; fő profilja a pénzügyi szolgáltatások nyújtása ügyfelei részére. A projekt fő célja olyan internet alapú értékesítési hatékonyságot növelő weboldal és szoftver létrehozása, amely az Otthon Help Kft. és partnerei számára hatékonyabb működést tesz lehetővé oly módon, hogy a partnerek működésében rejlő szinergikus hatások a lehető legjobban kiaknázásra kerülnek. A „Internet alapú értékesítési hatékonyságot növelő weboldal” olyan új generációs oldal lesz, ahol az ügyfél és a cégek közötti kommunikáció gyorsítja az együttműködést, ezzel hatékonyabbá teszi a működést és támogatja az üzleti eredményesség növekedését. Az új fejlesztéssel jobban szűrt, „minőségi” ügyfeleket tud a cég biztosítani értékesítés partnerei számára és saját magának. A különböző igényekkel megjelenő ügyfelekhez illeszkedő, testreszabott ajánlatokat biztosít, amely a partnervállalkozások megbízásszerzési lehetőségeit megsokszorozhatja.

A honlap felépítése és funkcionalitása az elképzelések szerint felhasználóbarát és könnyen átlátható lesz, ezzel a hatékonyságot és a felhasználói élményt fokozza. A honlap interaktív eszközökkel teszi majd lehetővé a hatékony kapcsolattartást. A készülő honlap többszintű adminisztrációs rendszerrel rendelkezik. Az adminisztrációs rendszer lehetővé teszi, hogy új, előre definiált keretek között szabadon elrendezett aloldalakat hozhassanak létre az adminisztrátorok. Ezzel a képességgel rugalmasan tudnak reagálni az egyes együttműködő partnerek a piaci változásokra, új termékek, szolgáltatások megjelenésére, szabályozási változásokra.

Jelen beruházás keretében a cég székesfehérvári fióktelepén valósul meg a fejlesztés. A szerverek, az adattárház és azok konfigurálásának beszerzésével lehetőség nyílik a fejlettebb technika kiépítésére. Ezek mellé párosul a szoftverek tervezése, testre szabása majd ezek betanítása. Mindezek mellett vállalti-, technológiai- és marketing tanácsadás illetve piackutatás is végigkíséri az új honlap kialakítását.

MM logó

EU logó