Ingatlan keresőX

TALÁLKOZZUNK A LAKÁSBÖRZÉN!

VI. LAKÁSBÖRZE KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

Jöjjön el a Lakásbörzére szeptember 26-28 között, Budapesten a Lurdy Házba és válogasson az Otthon Centrum irodáinak kínálatából!

Minden vágya egy saját otthon, csak nem tudja, hol és milyet érdemes venni? Befektetné megtakarításait egy lakóingatlanba, de nem ismeri a buktatókat? A VI. Lakásbörze Önnek is jó alkalom lehet arra, hogy felmérje a lehetőségeket, s akár meg is vásárolja, vagy kibérelje új otthonát. Azok, akik szeretnék az összegyűjtött megtakarításaikat jól befektetni, olyan tanácsokat kaphatnak, amelyeket megfogadva hosszú távon biztosíthatnak maguknak bevételt a lakóingatlanokból. A vásárlást régóta halogatók, vagy annak csak most nekiveselkedők megismerhetik a vonatkozó hatályban lévő jogi és adóügyi szabályokat, és számos más témában is érdekes és hasznos előadásokat hallgathatnak meg a témára fogékony látogatók.

A szervezők gondoltak a kisgyermekes családokra is, s számukra ingyenes gyermekmegőrzőt tartanak fenn a helyszínen, így ők is nyugodtan át tudják tekinteni a kínálatot. A helyszínen a parkolás is ingyenes a rendezvény látogatóinak.

"A jelenlegi trendek egy szolid, de biztos növekedést mutatnak az eladott lakások számát tekintve az idei első félévben, s örömünkre szolgál, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk a tavaszi Lakásbörze megrendezésével, hiszen szép számban köttettek adásvételi megállapodások a helyszínen. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy idén másodszor, most szeptember 26-27-28-án, újra megnyitjuk a Lakásbörzét." – mondta el Kövesdi Marcell, a Lakásbörze ügyvezető igazgatója.

Ha ingatlanvásárláson gondolkozik, érdemes tehát már most szabaddá tennie a hétvégéjét, s kilátogatnia az ingyenes rendezvényre a Lurdy Házba. Találkozzon velünk a Lakásbörzén!

A rendezvényről további információkat a www.lakasborze.com honlapon találhat.

Sajtókapcsolat: Tóth Adrienn, sajto@oc.hu, +36 70/311 82 15
Otthon Centrum, Marketing és Kommunikációs Osztály