Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ013757
Maráza

15 000 000 Ft

  • 126,8m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

Csendes, nyugodt környezetre vágyik, s beköltözne egy jó állapotban lévő, sok lehetőséget rejtő családi házba, ahol ráadásul gazdálkodásra, állattartásra alkalmas melléképületek is vannak? Megtalálta Marázán, Pécsvárad és Pécs közelségében!

Ez a jó állapotban lévő 126 m2-es családi otthon a jelenlegi 3 szobájával, konyhájával, külön ebédlőjével, hatalmas éléskamrájával és 80m2-es, beépíthető tetőterével várja új lakóit. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van, száraz, a telken pedig egy 120 négyzetméteres szigetelt istálló, egy felújításra szoruló 45 m2-es műhely, valamint egy 40 m2-es téglaépítésű külön garázs is található. A jelenlegi gazda korszerű inox kémény beépítéséről már gondoskodott, így a jelenleg fatüzeléssel fűtött ház könnyen átalakítható gázkazános fűtésre. A gáz a telken található, de az első két szoba inverteres klímával is rendelkezik. A tető egy-két pala kivételével jó állapoitban van, a faszerkezet ép. A tetőtér nagy része már vasbeton födémet kapott, csupán a jelenlegi spájz fölött található az eredeti fa födémszerkezet, ami jó állapotban van. Így ha az új gazda a tetőteret beépítené, akkor könnyen kialakítható a lépcső is.

Figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik nyugalomra vágynak, többgenerációs jó állapotú házat keresnek korrekt áron, valamint azoknak is, akik állattartással, gazdálkodással, vagy ipari tevékenységgel foglalkoznának otthonukban.

A telken bő vízű asott kút található szivattyúval, ami öntözésre, állatok itatására alkalmas vizet ad, a telek felső részében pedig pince található. Jöjjön, nézze, meg, mert csak a fantázia szabhat határt egy csodálatos otthon kialakításához.

Regisztrációs szám

DHZ013757

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
egyéb
Méret
126,8 m²
Bruttó méret
126,8 m²
Telek méret
4 091 m²
Belmagasság
275 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Dél
Állapot
Homlokzat állapota
Építés éve
1980
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
utcai
Víz
Van
Villany
Van

Helyiségek

szoba
17.25 m²
szoba
18.24 m²
ebédlő
10.44 m²
közlekedő
5.6 m²
wc
1 m²
konyha
11.6 m²
kamra
17 m²
szoba
6.4 m²
háztartási helyiség
5.22 m²

Irodánk kínálatából - Mohács