Ingatlan keresőX
Eladó ikerház, DHZ056124
Budapest XVIII. kerület, Almáskert

144 900 000 Ft

  • 131m²
  • 4 szoba
Kiemelt megbízás

A XVIII. kerület leggyorsabban fejlődő Almáskert lakópark egyik 2018-ban átadott, minimál stílusú ikerház felét kínáljuk megvásárlásra.

A lakás 127 négyzetméter, itt 4 és 1 fél szoba, továbbá egy 13,3 négyzetméter nyitott emeleti terasz és egy 26,2 négyzetméteres fedett terasz van. Az innen nyíló 4 négyzetméter kerti tároló nagyon praktikus pontja a háznak. Az alsó szinten egy tágas, pultos konyha, világos étkező, egy nappali, wc + kézmosó illetve mosókonyha található, mely szobává is alakítható. Az emeleten 3 hálószoba , 2 fürdőszoba, gardrób és egy nyitott terasz .

Az ingatlan ízléses, fiatalos ámbár elegáns, nagyon hangulatos belső kialakítása is jól tükrözi a tulajdonos kifinomult ízlésvilágát. A minimáldizájn értelmében a modern stílust a letisztult vonalak és színek tükrözik. Gyakorlatilag mindenhol világos árnyalatú járólap, a szobákban lamináltpadló van lerakva, a színek tekintetében a fehér és a szürke szín dominálnak. A helyiségekben mindenhol nagy méretű ablakok vannak beépítve, ettől csodás fény árad az egész lakásban.


A tágas terasz központi szerepet töltött be a tulajdonos életében, így az főzésre, baráti összejövetelekre vagy gyerekes programok szervezésére is egyaránt alkalmas. Hangulatos kialakítása mellett az utólag épített terasz tetőnek köszönhetően a rossz idő sem akadálya az ott töltött perceknek. A kert füvesített, ültetett növényekkel és kiépített öntözőrendszerrel, fúrt szivattyús kúttal.

Az energetikát extra szigetelés, Ariston kondenzációs gázkazán adja – padlófűtéses rásegítéssel.  A hűtésről 5 wifis hűtő-fűtő klímarendszer gondoskodik.

A ház előtti kert térkövezett kialakítása több, akár 5-6 autó parkolását biztosítja.

Utcán, kerítésen kívül 12x25 méter füvesített előkert található, szintén automata öntözővel. Tulajdoni lap szerint önkormányzati, de gyakorlatilag az egész utcában a tulajdonosok hasznosítják. Jelentősen növeli az ingatlan térérzetét.

Az Almáskert lakópark Budapest agglomerációjának egyik leggyorsabban fejlődő része, gyakorlatilag minden megtalálható a közelben. Auchan, IKEA, OBI, Office Depot, DM, … karnyújtásnyira, számos iskola, óvoda 5 perc távolságra találhatók. A XVIII. kerület oktatás szempontból is kiemelkedő, több neves Gimnázium található itt, mint Karinthy Frigyes Gimnázium, Vörösmarty Mihály Gimnázium, Hunyadi Mátyás Gimnázium. Tömegközlekedés is kiváló lehetőséget nyújt a belváros elérésében.

Több gyerekes családnak vagy olyan fiatal párnak ajánlom, akik több gyermek születését tervezik a jövőben. Tökéletes otthonukká válhat!Regisztrációs szám

DHZ056124

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
131 m²
Bruttó méret
131 m²
Telek méret
413 m²
Terasz / erkély mérete
39,5 m²
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Nyugat
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Építés éve
2018
Fürdőszobák száma
2
Fekvés
udvari
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Kertkapcsolatos
igen

Helyiségek

szoba
13.5 m²
szoba
13.4 m²
nappali
15.1 m²
szoba
15.1 m²
háztartási helyiség
6.9 m²
konyha-étkező
30 m²
lépcsőház
5.6 m²
közlekedő
4.7 m²
wc
2.9 m²
kamra
2.4 m²
fürdőszoba-wc
6.6 m²
előszoba
5.1 m²
veranda
26.2 m²
terasz
13.3 m²
Víg Attila
Víg Attila

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Göd

eladó újépítésű sorház Kedvenc

Index image
11

eladó kereskedelmi ingatlan Kedvenc

Index image
33

eladó kereskedelmi ingatlan Kedvenc

Index image
16

eladó családi ház Kedvenc

Index image
37