Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ056621
Balatonendréd

83 000 000 Ft

  • 230m²
  • 7 szoba
Kiemelt megbízás


Zamárdi szabadstrandtól mindössze 6,3 km-re, csupán 8 perces autóútra található Balatonendréden kínálunk megvételre egy tégla építésű, földszintes családi házat. Az épületben 4 szoba, 2 konyha, spájz, 2 fürdőszoba, tágas nyári nappali, garázs, tárolóhelyiségek és további két tetőtéri vendégszoba található. Intim kertjében nagy nyitott terasz, pince, és az udvarban tárolóhelyiségek kaptak helyet. A közel 230 m2-es épület jó műszaki állapotú, a fűtésre több lehetőség is adott: 6 db hűtő-fűtő klímával, gázkonvektrorokkal és fatüzeléses kandallóval is fűthető. A ház az alaprajznak megfelelően több irányból is megközelíthető, a külön bejáratoknak köszönhetően akár több generáció zavartalan együttélésére is kiválóan alkalmas. Sok hasznosítási lehetőséget magában rejtő épület U-alakú, belső zárt udvara és intim kertje védve van a kíváncsi tekintetek elől. E belső udvarrészben egy tágas, 20 m2-es terasz került kialakításra, amely igény szerint tovább bővíthető, vagy zárt téli kertté, további nappalivá is átépíthető. 
Az épület a kert centrumában található, két részre osztva a telket, amely így további beépítésre is lehetőséget ad. A 2310 m2-es terület megosztásával kellően tágas, egy új családi otthon felépítéséhez is elegendő telek alakítható ki. 
Balatonendréd kedvező elhelyezkedése ideális a Balaton közelségét kereső, de csendes helyet preferáló, akár nyaralót vagy állandó otthont keresőknek. A településen óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek adottak. Ez a hangulatos kis település az M7 autópályáról saját lehajtóval rendelezik, így Siófok autópályán 10 perc alatt, Budapest 0 km kő 70 perces autóúttal elérhető. 
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várom jelentkezését! Személyes megtekintésre előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség!

Regisztrációs szám

DHZ056621

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
230 m²
Bruttó méret
230 m²
Telek méret
2 310 m²
Belmagasság
280 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Dél
Állapot
Homlokzat állapota
Építés éve
1960
Fürdőszobák száma
2
Fekvés
utcai
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Kertkapcsolatos
igen

Helyiségek

szoba
18 m²
szoba
18.8 m²
szoba
10.4 m²
fürdőszoba-wc
3.84 m²
közlekedő
3 m²
konyha
13.44 m²
kamra
4.8 m²
szoba
12.8 m²
konyha
13.5 m²
nappali
35 m²
fürdőszoba-wc
3.25 m²
szoba
10.4 m²
szoba
20 m²
Dienes László
Dienes László

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Siófok - Petőfi sétány

eladó újépítésű lakás

Index image
18

eladó családi ház

Index image
22