Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ069963
Kerepes

83 000 000 Ft

  • 220m²
  • 8 szoba
Kiemelt megbízás

Eladó családi ház Kerepes csendes részén - Ideális két generáció számára
Kínálunk eladásra egy varázslatos családi házat, amely Kerepes nyugodt és csendes részén található. Ez a kétgenerációs otthon tökéletesen alkalmas arra, hogy két külön család kényelmesen és harmonikusan éljen együtt. Az ingatlanban két önálló lakrész található, mindegyiküknek külön mérőórával felszerelve, ami egyszerűsíti a rezsi elszámolást.
Ingatlan részletei:
Az ingatlan tágas és rendezett udvart, valamint gyönyörű kertet kínál, ideális helyszín a családi összejövetelekhez és szórakozáshoz. Mindkét házrész alatt pince található, amely kiválóan alkalmas tárolásra és praktikus megoldás a mindennapi élet során. Az udvaron további tárolók is rendelkezésre állnak, így gondoskodhatunk a rend és rendszer megőrzéséről.

Az kertben kialakított rész tökéletes állattartásra, így a kedvenc háziállatainknak is biztosítunk otthont és kényelmes környezetet.
1. házrész részletei:

Az első házrész masszív tégla szerkezetű, szigetelt, ami hosszú élettartamot biztosít. A napfényes belső terek és a két kényelmes szoba mellett egy tágas nappali, étkező és közlekedő teremt barátságos légkört. A kétoldalról nyíló bejárat praktikus megoldás és lehetőséget teremt az optimális szellőzésre. A fedett terasz további kikapcsolódást nyújt a szabadban. A fürdőszoba, WC, kamra és főzőfülke mind jól szervezett és praktikus elrendezésűek.Az első házrész fűtését cirko fűtésrendszer biztosítja, ami hatékony és költséghatékony fűtési megoldás.

2. házrész részletei:

A második házrész is tégla földszintjén található egy szoba, nappali, konyha és étkező, amelyek a család egyszerű és kényelmes együttélést biztosítják. A kamra, WC és fürdőszoba minden igényt kielégít a mindennapi teendők elvégzéséhez. Az emeleten két szoba és egy nappali található, valamint egy fürdőszoba, amely külön WC-vel rendelkezik.A második házrész fűtését kombinált gázkazán és vegyestüzelésű kazán biztosítja, ami optimális hőérzetet és meleg vizet biztosít mindig.

Környék és közlekedés:
Az ingatlan közelében óvoda, iskola, bölcsőde és több tömegközlekedési lehetőségek találhatók, így kiválóan megfelel a család minden tagjának. A környék nyugodt és biztonságos, ideális a gyermekek számára.

Ez a különleges ingatlan a kétgenerációs családok és az állatszeretők számára tökéletes választás. Ne habozzon, keressen minket még ma az alábbi elérhetőségeken, és szervezzünk időpontot egy személyes bemutatóra!

Regisztrációs szám

DHZ069963

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
220 m²
Bruttó méret
220 m²
Telek méret
1 235 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
309 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Észak-kelet
Állapot
Homlokzat állapota
Átlagos
Pince
values.realestate.pince.1
Építés éve
1990
Fürdőszobák száma
4
Fekvés
udvari
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

wc
1.2 m²
wc
1.4 m²
konyha
12.1 m²
szoba
13.62 m²
szoba
15 m²
nappali
15.75 m²
szoba
15.97 m²
szoba
15.97 m²
kamra
2 m²
nappali
22.9 m²
nappali
37.1 m²
közlekedő
6.9 m²
konyha
6.9 m²
konyha
7.03 m²
szoba
9 m²
kamra
2 m²
fürdőszoba-wc
6 m²
előszoba
7.33 m²
pince
18.5 m²
pince
14.6 m²
Magyaródi József
Magyaródi József

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Kistarcsa

eladó újépítésű ikerház

Index image
12

eladó újépítésű ikerház

Index image
18

eladó kereskedelmi ingatlan

Index image
30