Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ076659
Tordas,

32 750 000 Ft

  • 63,6m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

Budapesttől 30 km.-re az M7-es lehajtójától nem messze Fejér megyében, a Martonvásári járásban TORDASON annak is a KÖZPONTJÁBAN - de mégis csendes helyen - eladó egy  ERŐSEN és MINDEN szempontból (esztétikailag + műszakilag is !!!) TELJES körűen FELÚJÍTANDÓ, vagy részlegesen akár még TELJESEN is elbontandó és ezt követően majd újjá építendő, az 1800-as évek végén (akkor még vályogból, de megfelelő alappal !!!) épült TORNÁCOS, így korhűnek is számító 2 szobás családi ház, mely egy 1028 nm.-es összközműves (téglalap alakú) telken egy szép helyezkedik el !

A település kíváló lokációval és lakóközösséggel bír, ezért az szinte tökéletesnek is mondható.A közelben pár perces kényelmes sétára található az óvoda, iskola, orvosi rendelő, Polgármesteri Hivatal és a buszmegálló is. A településen és a szomszédos Martonvásáron is egyaránt, igen magas színvonalú művészeti oktatás is folyik. Továbbá Martonvásár közelségéből adódóan, az infrastruktúrális és egyéb szempontok szerinti ellátottság is (szinte már) szupernak mondható

Ha szeretné/k az ingatlant személyesen (is) megtekinteni, vagy csak további kérdések merülnének fel azzal kapcsolatosan, kérem (nyugodtan) hívjanak és én megadok minden szükséges plusz információt !!! Illetve a lehető 'leghamarabbi' időn belül - egy oda történő bejárás keretében - bemutatom azt Önnek/Önöknek !!

Regisztrációs szám

DHZ076659

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vályog
Méret
63,6 m²
Bruttó méret
63,6 m²
Telek méret
1 028 m²
Terasz / erkély mérete
18 m²
Belmagasság
300 cm
Tájolás
Dél-nyugat
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagon aluli
Építés éve
1880
Fekvés
utcai

Helyiségek

előszoba
14.9 m²
nappali
28.6 m²
szoba
20.16 m²
veranda
18 m²
Horváth Eleonóra
Horváth Eleonóra

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Százhalombatta

eladó újépítésű családi ház

Index image
6

eladó családi ház

Index image
27