X
Eladó lakás, DLK040969
Budapest V. kerület, Bank negyed

128 700 000 Ft

  • 66m²
  • 1 szoba
  • 1. emelet

Budapest Európa egyik legszebb és legkülönlegesebb fővárosa, így telis-tele van csodálatosabbnál csodálatosabb helyekkel, épületekkel. Története még a Római birodalomra nyúlik vissza, így egy többezer éves város. Teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy ennek a gyönyörű ékszerdoboznak is van pár olyan helyszíne, ami még különlegesebb: ilyen az V. kerület is. Ebben a kerületben rövid távolságokon belül a magyar történelem és építészet történet kiváló emlékeit csodálhatjuk meg.

Egy ilyen környezetben található ez az ingatlan is.

Mikor kilépünk az utcára az épületből szinte teljesen mindegy merre is indulunk el, mert ami híres a magyar fővárosban, az 15 perc sétára el is érhető.

Jobbra indulva az első utca a Zrínyi utca, ahol a csodálatos Szent István Bazilika található. Itt az elmúlt években egy igazi vendéglátó központ alakult ki, ahol a világ különböző konyháival ismerkedhetünk meg történelmi környezetben. A Bazilika mellett elhaladva kijutunk az Andrássy útra, amit gyakran hasonlítanak a Champs-Élyséeshez. Innen pár lépés a Deák Ferenc tér és a Király utca, ami az egyik legnyüzsgőbb éjszakai élettel bír, s egyben egy igazi multikulturális központ. Tovább sétálva elérjük a Bécsi utcát, amit ma már sokszor Fashion Street néven emlegetnek. Az utunk innen a Vörösmarty térre vezet, amiből a híres Váci utca is indul, ami kiér a csodálatos Vásárcsarnokhoz, vagy pedig a Duna korzó felé is mehetünk, ahol a Duna és a lenyűgöző Budai fellegvár és annak építészetének látványában gyönyörködhetünk. A Lánchíd felé haladva kellemes utcákat barangolhatunk be. Természetesen itt is van egy csoda épület, mégpedig a magyar parlament és történelmi környezete. Innen visszafelé haladva egy rövidke séta után már otthon is vagyunk ismét.

Összefoglalva ez a 66 m2 lakás, ami az első emeleten található, jó állapotú két bejáratos, kellemes és különleges hangulatú. Ablakai a belső udvarra néznek, csönd, békesség és nyugalom jellemzi, mind a házat, mind a lakást, de mégis minden adott egy exclusive otthon kialakításához, egy exclusive környezetben.

Regisztrációs szám

DLK040969

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
66 m²
Bruttó méret
66 m²
Belmagasság
400 cm
Tájolás
Dél-kelet
Állapot
Homlokzat állapota
Építés éve
1844
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
udvari
Kertkapcsolatos
igen

Helyiségek

szoba
25 m²
közlekedő
2 m²
konyha
6 m²
kamra
1.5 m²
fürdőszoba-wc
4 m²
előszoba
23 m²

Irodánk kínálatából

eladó lakás Kedvenc

Index image
8

eladó lakás Kedvenc

Index image
12