SzékesfehérvárBelváros

68 M Ft
  • Ingatlan adatok
  • Méret (bruttó):249 m2
  • Állapot:Kiváló
  • Fűtés:gáz (cirko)
  • Fürdőszobák száma:2
  • Házon belüli szintszám:4
  • Pince:van
  • Tájolás:NY

Leírás

Egy kincs a történelmi belvárosban
Székesfehérváron,a TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN kitűnő állapotú, alapjában a XVII. században épült, 2006-ben teljes körűen felújított három szintes, nappali ötszobás, 209 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 249 m2), D-i tájolású lakóingatlan, terasszal, borospincével, beépített tetőtérrel eladó.
Műemlékként a fszi közlekedőben római kút, pincében a várfal maradványai, nappaliban fagerendák, emeleti közlekedőben vaskályha látható.

A közlekedőből az amerikai étkezős nappal, konyha, kamra, terasz nyílik. A borospincébe a világító udvarból lehet lejutni. Az emeleti lépcsőfordulóban egy WC kézmosót helyeztek el. Az emeleti a közlekedőből tágas fürdőszoba, gardrób, egy egész és két félszoba nyílik. A tetőtérben két szoba és egy fürdőszoba WC lett kialakítva

műszaki

A ház 1640-ben épült 60cm vastag téglafalakkal.
A 2006-ben történt felújítás során részben felújították a fa kültéri nyílászárókat és kicserélték beltéri ajtókat. A nappaliba hangulatos kandalló is helyet kapott. A komplett elektromos hálózat, víz, villany, szennyvízvezeték cseréje is megtörtént. Konyhabútor, kerámia főzőlap, villany sütő, mindkét fürdőszoba burkolata és szaniteri is mind a felújítás része volt. az emeleti fürdőbe egy infraszaunát is beállítottak. Földszinti közlekedőben az előszobafal, a beépített szekrény, emeleten gardrób, tetőtéri közlekedőben a beépített szekrény mind az igényes asztalos munkákat tükrözi.
A radiátoros fűtést minden helyiségben és a meleg vizet az egy éve beüzemelt kombi cirkó gázkazán szolgáltatja.
Az emeleti szobákba pár hónappal ezelőtt egyedi kivitelű kőris padlóburkolat került.Tetőtéri szobákba laminált parketta, a nappaliba, étkezőbe kamrába márvány burkolat, fürdőszobába mellékhelyiségben járólapot raktak le.

Környék

Történelmi belvárosban központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.

Megközelíthetőség

Az utca autóval megközelíthető. A tömegközlekedés, a piactéri autóbusz állomás pár perc alatt elérhető.


Ne hagyja ki, valóban egyedi lehetőség! Hívjon!

*A pénzügyi szolgáltatás közvetítését, a pénzügyi intézmények (továbbiakban: Bankok) megbízásából többes ügynökként a HC Központ Kft végzi (továbbiakban: Ügynök). Az Ügynök a hirdetésben nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A pénzügyi terméket az Ügynökkel szerződésben álló Bankok a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél-és/ vagy ügyletminősítést követően nyújtják. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A hirdetési ajánlatban szereplő kalkuláció csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek.