SzékesfehérvárFeketehegy

75 M Ft
 • Ingatlan adatok
 • Méret (bruttó):264 m2
 • Telekméret:1 740 m2
 • Állapot:Kiváló
 • Fűtés:gáz (cirko)
 • Fürdőszobák száma:2
 • Belmagasság:300 cm
 • Pince:nincs
 • Garázs férőhelyek száma:2
 • Tájolás:D
 • Környék:csendes
  jó közlekedés
  zöld
 • Panoráma:Városi panoráma
  Zöldre néző panoráma

Leírás

Székesfehérváron, Feketehegyen, jól frekventált helyen, 1740 m2-es gyönyörű, összközműves telekre, 2012-ben, csúcsminőségű anyagokból épült, kétszintes 2 nappali + 3egész + 1 félszobás, 154,5 m2 hasznos lakóterű, (bruttó 264,2m2), D-i tájolású tégla építésű családi ház, nagy terasszal, erkéllyel, fűthető dupla garázzsal, füvesített kerttel eladó.

Az utcáról az udvaron át megközelíthető házba érkezve a közlekedőbe léphetünk, melyből balra egy dolgozószoba, jobbra pedig egy dupla férőhelyes fűthető, elektromos ajtónyitós garázs található.
Amint továbbhaladunk, a konyha-étkezőt találjuk, ami magas minőségű eszközökkel felszerelt. Továbbhaladva egy tágas, NY-i tájolású nappaliba érkezünk, ahonnan kiléphetünk a hátsó, 40m2-es teraszra. A földszinten emellett található még egy zuhanyzó-mellékhelyiség, egy háztartási helyiség, valamint egy kamra. A lépcsőn át az emeletre érve a nappali érhető el, amiből a három emeleti szoba nyílik, az egyikhez erkély is tartozik. Az emeleten különálló fürdő és mellékhelyiség szinén található.

A ház beton sávalapra, vasbeton pillérekkel, B38-as Porotherm kerámia falazóblokkból épült 10 cm-es hőszigeteléssel. Vasbetongerendás födémmel, a földszinten műanyag, hőszigetelt üvegezésű (3 rétegű) nyílászárókkal, amikre szúnyogháló és redőny lett felszerelve (nehezen elérhető helyeken távirányítható). A klíma beépíthetősége kialakítva. A ház betoncserép fedéssel épült. A padlófűtést minden helyiségben egy konvekciós gázkazán biztosítja, a szobákban pedig radiátoros fűtés lett kialakítva.
A padlófűtött helyiségekben első osztályú greslap, a szobákban laminált padló burkolat található.

Környék
Csendes, családi házas övezet, központhoz, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel.

Megközelíthetőség
Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető a 36-os autóbusszal, és autóval.

Hívjon! Ez egy igazán egyedi ajánlat!

*A pénzügyi szolgáltatás közvetítését, a pénzügyi intézmények (továbbiakban: Bankok) megbízásából többes ügynökként a HC Központ Kft végzi (továbbiakban: Ügynök). Az Ügynök a hirdetésben nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A pénzügyi terméket az Ügynökkel szerződésben álló Bankok a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél-és/ vagy ügyletminősítést követően nyújtják. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A hirdetési ajánlatban szereplő kalkuláció csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek.