BudapestXXI. kerület, Királyerdő

65 M Ft
Alapterület:
234 m2
Erkély / Terasz:
8 m2
Szobák:
8 + 2 félszoba
Regisztrációs szám:
H333131
Típus:
Tégla családi ház
Értékesítés típusa:
eladó, használt
A két pont között mért távolság: km.

Útvonaltervezés

Útvonaltervezés

 • Ingatlan adatok
 • Méret (bruttó):350 m2
 • Telekméret:858 m2
 • Állapot:
 • Fűtés:gáz (cirko)
 • Fürdőszobák száma:4
 • Házon belüli szintszám:2
 • Belmagasság:270 cm
 • Pince:van
 • Tároló:önálló
 • Tájolás:DK
 • Környék:csendes

Leírás

Két generációs családi ház Királyerdőben eladó!
Csepelen a Damjanich János utcában eladó egy 1983-ban épült nettó 234 nm, bruttó 350 nm-es családi ház egy 858 nm-es telken. A ház hét külön lakásból áll a nagyobbik lakásnál a ház fűtéséről gáz illetve vegyes kazán is gondoskodik, a meleg-víz szolgáltatást villany bojlerrel oldották meg a jelenlegi tulajdonosok. A ház alatt egy 60 nm-es pince található amely egyben a garázs is, illetve itt alakították ki a kazánházat is. A főbejáraton kívül a pincén keresztül is a lakásba juthatunk ahol gyönyörű világos amerikai konyhás étkező fogad minket, illetve két DK-i fekvésű szoba egyik 23 nm-es a másik 14 nm-es. Nagy családosoknak tökéletes megoldás, hogy az alsó szint központi része egy 19 nm-es hall amely jelenleg étkezőnek van használva, szép fa tálaló szekrénnyel berendezve, innen lehet egy teraszajtón keresztül kijutni a 30 nm-es teraszra illetve a kert parkosított részére. A nyári konyha és a téglából rakott kerti sütöde tökéletes harmonikus kikapcsolódást biztosíthat egész évben. A kertben sok régiségnek számító falusi hangulatot árasztó növény, illetve dísztárgy van. Lehetőség van a parkosított kerten kívül a konyhakertre, illetve medence kialakítására is. A gyűrűs kútnak és az öntöző rendszerünknek köszönhetően egész nyáron esténként csak pihenni kell a kertbe kiülnünk. A nap végén a felső szinten kialakított három hálószoba, egy 8 nm-es hall és egy 7 nm-es fürdőszoba vár bennünket. A ház különös hangulatát, és a kert adta lehetőségeket személyesen érdemes megnézni.
A kisebbik lakásba lépve egy előtéren keresztül a konyhába jutunk amely 9 nm-es ezen a szinten található még egy 20 illetve 15 nm-es szoba és egy 6 nm-es fürdőszoba+ wc. A ház teljes felújításon esett át 2 éve, az ablakok, a tető a radiátorok a burkolatok is cserélve lettek. A tetőtéren egy tágas 24 nm-es nappaliba lépünk, ahol szintén kialakításra került egy fürdőszoba és wc.
Jelenleg a két ház osztott közös tulajdon de egyben is eladó!

Hívjon bizalommal, nem csak az értékesítésben hanem a banki kölcsön, az ügyvédi megbízásban is állok rendelkezésére.

*A pénzügyi szolgáltatás közvetítését, a pénzügyi intézmények (továbbiakban: Bankok) megbízásából többes ügynökként a HC Központ Kft végzi (továbbiakban: Ügynök). Az Ügynök a hirdetésben nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A pénzügyi terméket az Ügynökkel szerződésben álló Bankok a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél-és/ vagy ügyletminősítést követően nyújtják. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A hirdetési ajánlatban szereplő kalkuláció csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek.