X
Eladó ikerház, H458774
Siófok, Széplak, Klára utca

79 900 000 Ft

  • 80m²
  • 3 szoba

Siófok-Széplakon, 3 szobás, 2 fürdőszobás, jó állapotú ikerház a Balaton parttól 300 méterre

Eladó egy gondosan karbantartott ikerházfél (nyaraló) Balatonszéplak- Felsőn. Az utca csendes nyaraló övezet, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár és vasútállomás is könnyen elérhető távolságra van. A ház a sínek és a part közötti területen található, így a partra jutáshoz - amely mintegy 300 méter - a síneken nem kell átkelni. Az ingatlan állapota jó, tisztasági festésen kívül nem feltétlenül igényel felújítást. Mérete körülbelül lakóterületben nettó 66, bruttó 80 nm, ha a teraszt, erkélyt felesben számoljuk.
A földszinten: tágas, világos étkezős, déli fekvésű nappali nagy, 15 nm-es terasz kapcsolattal, konyha és egy kádas fürdőszoba wc-vel. Az épület része egy a kerti szerszámok elhelyezésére szolgáló kb 2 m2-es zárt tároló. Itt található a melegvíz ellátását szolgáló villanybojler, ami külön éjszakai áramról működik.
Az emeleten: zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, előtér beépített gardrób szekrénnyel és 2 önálló, külön bejáratú szoba (10 és 14 m2) található, amelyekhez egy-egy terasz tartozik (7 és 5,5 nm). A földszint esetleges átalakításával további fél szoba kialakítására van lehetőség. Az ingatlan fűtését a földszinten és az emeleten is elektromos hőtárolós kályha szolgálja. A gázbekötés lehetőség adott, gázcsonk a telken belül már kialakításra került.
Az udvarban 2 autó részére fedett kocsibeálló van.
A növényekkel körbezárt hátsó kert méreténél fogva alkalmas kerti sütőhely kialakítására és egy további kerti tároló faház lerakására is, ahol a bicikli, szörf kényelmesen tárolható.

Az ikerház másik felének tulajdonosaival az ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztás elkészítése folyamatban van. Az ingatlan per-, teher-, és igénymentesen eladó, az utolsó vételár részlet rendezésével maximum 90 napra birtokba vehető. Amennyiben hitelre kívánja megvásárolni úgy, hogy ez a nyaraló a fedezet is, akkor 50% önerő és 6 hónapra szóló írásos banki hitelígérvény igazolásával lehet megtekinteni. Igény esetén az Otthon Centrum díjmentesen elérhető hitelközvetítő munkatársai 30 bank ajánlatából örömmel segítenek ennek beszerzésében.

Friss megbízás a piacon, keressen kérem bizalommal, ha megtekintené.

Regisztrációs szám

H458774

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
80 m²
Bruttó méret
94 m²
Telek méret
300 m²
Terasz / erkély mérete
28 m²
Fűtés
elektromos fan-coil
Belmagasság
275 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Dél
Állapot
Homlokzat állapota
Kiváló
Építés éve
1980
Fürdőszobák száma
2
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Vízpart távolsága
500 méterre

Helyiségek

nappali-étkező
20.7 m²
közlekedő
4 m²
konyha
4.4 m²
fürdőszoba-wc
3.7 m²
tároló
2 m²
terasz
15 m²
gardrób
1 m²
közlekedő
2 m²
szoba
14 m²
erkély
5.4 m²
szoba
10 m²
erkély
7 m²
fürdőszoba-wc
2 m²

Irodánk kínálatából

eladó családi ház Kedvenc

Index image
21

eladó nyaraló Kedvenc

Index image
16

eladó családi ház Kedvenc

Index image
29

eladó lakás Kedvenc

Index image
12

eladó lakás Kedvenc

Index image
18

eladó ikerház Kedvenc

Index image
15