Ingatlan keresőX
Eladó tanya, H462908
Szekszárd, Árnyék dűlő

7 500 000 Ft

  • 46m²
  • 2 szoba
Árgaranciával

Szekszárdon tégla építésű tanya Eladó!

Bor utcáról nyíló szurdikban található jó állapotú, karbantartott tanya eladó!

Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: "H462908" Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

A cseréptetős, tégla épület összesen 46 m2 alapterületű, a hozzá tartozó telek 972 m2 több, mint 20 fajta különleges szőlővel és gyümölcsfákkal. A terület lépcsős kialakítású, összesen 4 lépcsőből áll a kert és két lépcsőn helyezkedik el az épület. A ház és tárolóépületek a legalsó lépcsőn találhatók. Közművek közül áram áll rendelkezésre. Vízgyűjtés hordókban és ciszternában megoldott jelenleg, amikből búvárszivattyúval megoldott a locsolás. Az alsó szinten található a feldolgozó helyiség és a 3 méter hosszú pince. Ugyanitt van még a házzal egybeépített tároló, mögötte megközelíthető fedett fatároló és külön épületben szerszámraktár és a jó öreg árnyékszék! :)

Kívülről megközelíthető a következő szint. A "tiszta szoba" előtt hangulatos, fedett terasz található. Maga a helyiség fával gazdagon burkolt. A lambériák és a plafonon látható gerendák jó állapotúak, jelzik a tulajdonos jó ízlését és vonzódását a természetes anyagokhoz. Ebben a helyiségben található még egy fatüzelésű kályha is, újszerű állapotban. Innen lépcsőn közelíthetünk meg egy leginkább gyerekeknek - de szükség esetén itt alvásra felnőtteknek is ideális - való szobát. A tetőtér ketté lett választva, ez a hely is kihasznált. Itt minden korosztály talál elfoglaltságot!

Az épület minden része és a kert folyamatosan karban volt tartva mind a mai napig. Festés, faanyagok, lambériák mind jó állapotnak örvendenek és a kert is gondozott állapotú. Az utolsó 100 métert leszámítva beton úton megközelíthető a tanya, a végső szakasz murvás. Egy autó számára áll rendelkezésre kialakított parkolóhely.

Leginkább annak ajánlom ez a takaros kis portát, aki kertészkedni szeretne és egy helyet ahol bátran bulizhat a család, baráti társaság anélkül, hogy bárkit zavarnának!

Ha megnéznéd a tanyát kérlek keress a megadott elérhetőségeken!

Regisztrációs szám

H462908

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
46 m²
Bruttó méret
46 m²
Telek méret
972 m²
Terasz / erkély mérete
15 m²
Fűtés
kályha (faszén)
Belmagasság
270 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Nyugat
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Pince
Önálló
Építés éve
1978
Villany
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

borospince
3 m²
ebédlő
20 m²
Moczok Ágnes
Moczok Ágnes

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Szekszárd - Széchenyi utca

eladó családi ház Kedvenc

Index image
16

eladó lakás Kedvenc

Index image
8