Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H466733
Mátraterenye

11 900 000 Ft

  • 54m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

Tóparti házat keresett? Megtalálta!

Budapesttől alig egy órányira a Mátra lábánál Mátraterenye településen Tóparton eladó egy szerkezetileg, statikailag jó állapotban lévő, 54m2-es belterületi felújítandó, bővíthető téglaépület, 806m2-es telekkel. (közel 200 m2 beépíthető)
Az 54 m2-en jelenleg 2 szoba, konyha, kamra és veranda található a mellékelt alaprajz szerint.
A kamrából nyílik feljárási lehetőség a tetőtérbe, illetve a ház alsó részében, terepszinttel egy magasságban egy szabadon felhasználható helyiség is kialakításra került.
Áram be van kötve, víz+csatorna telken belül,gáz a ház elől köthető be. Az épület kéménnyel rendelkezik, a fűtést fatüzelésű kandalló biztosította korábbiakban. Kerti wc van az udvaron.
Elsősorban a természet és nyugalom szerelmeseinek ajánljuk, ugyanis a vidéket nagyrészt kirándulásra csábító erdők és szelíden hullámzó dombok, hegyek borítják,
Közvetlenül a kert végében terül el a település 12 ha-os intenzíven telepített horgásztava meseszép, vadregényes partszakaszával csábítja a horgászat és természet kedvelőket.
A vadászat szerelmeseinek kedvelt területe, hiszen a környéken a Magyarországon vadászható mind az öt nagyvadfaj terítékre hozható.
Kisebb-nagyobb túrákon könnyen elérhető innen a különleges szépségű hegyeskei borókás legelő, a Nagy- és a Szérkő homokkő sziklái, a Szilváskő páratlan bazaltképződményei, a Bárna-patak felső folyása, a Bárnai vadaskert,illetve a Medves-vidék más természeti csodái. A Mátra központi gerince, valamint a Galya- és a Kékestető is rövid idő alatt elérhető.
Télen, nyáron a közeli termálvizű strandokon Demjénben és Bükkszéken fürödhet
Egész évben az országosan ismert Mofetta-ban gyógyulhat.
Számtalan lehetőség rejlik a területben, akár vidéki idillben képzeli el tóra panorámás otthonát, akár nyaralóként használná.
A természeti adottságait tekintve befektetők számára vendégház kialakítására is kiválóan alkalmas lehet, mint ahogyan a településen színvonalasan működő egyéb vendégházak is folyamatosan fogadják az érdeklődőket, belföldről és külföldről egyaránt.

Regisztrációs szám

H466733

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
54 m²
Bruttó méret
54 m²
Telek méret
970 m²
Fűtés
cserépkályha (vegyes)
Belmagasság
270 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Dél
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Építés éve
1980
Fürdőszobák száma
1
Gáz
Van
Villany
Van

Helyiségek

előszoba
1 m²
szoba
1 m²
hálószoba
1 m²
Ruczek János
Ruczek János

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - XII. kerület - Városmajor utca

eladó lakás

Index image
33

eladó lakás

Index image
20