Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H467162
Söjtör

135 000 000 Ft

  • 100m²
  • 3 szoba

Eladásra kínálok SÖJTÖR központjában egy gyönyörű, LUXUS családi házat, telephellyel!

Zalaegerszegtől 20 km-re, Söjtörön kínálom eladásra ezt a 2018-ban teljeskörű felújításon átesett, 100 nm-es, tégla építésű LUXUS családi házat, gyönyörű panorámával és fantasztikus kialakítással rendelkező 70 nm-es terasszal. Az ingatlan a település fő utcáján található, közelben iskola , óvoda, posta, gyógyszertár, bolt.
Az ingatlanba a kiépített biztonsági rendszer első alappillérén, a szám kódos biztonsági ajtón keresztül jutunk be, A további biztonságot kamerarendszer segíti, amely 12 db beépített akár telefonról koordinálható kamerákból áll . A lakás központi helységébe lépve mindjárt a reneszánsz stílusú, teljesen egyedileg tervezett belső kialakítású nappali-étkezőben találjuk magunkat, közepén egy 300 éves antik asztallal. Itt is és a ház többi részén is gyönyörű festmények, antik tárgyak és bútorok nyújtják az igazi megfizethetetlen luxus érzést. A kiváló minőségű meggy bordó konyhabútorral rendelkező konyhából jutunk el a 21 karátos arannyal bevont, külföldről importált kiegészítőkkel díszített fürdőszobába.
A kedvező elrendezésű ingatlan rendelkezik még 3 tágas, kényelmes szobával, valamint a 100 nm-es beépíthető tetőtérrel.
Az otthon melegéről gázkazán radiátoros hőleadással, infrapanelek és a hűtő-fűtő klíma gondoskodik.

A ház udvarára való bejutást, utcafrontról, két oldalról elektromos távirányítású kapun tehetjük meg, ahol gyönyörű szobrok, az előkertben impozáns szökőkút található. A ház külső falait elegáns, fekete 2,5 cm vastag Gránit borítja , a kémény speciálisan készített márvánnyal borított .
Az udvar középpontjában nagyon hangulatos halastó lett kialakítva , melynek vizét fúrt kútból nyeri, így teljesen gondozásmentes és nem igényel szivattyú keringetést sem. A halastó körül kandeláber oszlopok gondoskodnak az éjszakai megvilágításról. Az udvaron található növények 80%-a importált ritka fák, és cserjék.

Az autókereskedés praktikus lehet azon üzletemberek számára akiknek fontos, hogy a munka és az otthon egy helyen legyen. A telephelyen öntözőrendszer valamint az azt körülvevő 400 db ültetett Leylandi cyprus alatt csepegtető rendszer lett kialakítva. A kert végében található a 3 beállásos garázs.
A telephely aljzata 80 cm vastag zúzott válogatott fehér mészkőből áll , amely alatt két rétegben geotextil lett elhelyezve a gyomosodás elkerülése és a karbantarthatóság miatt. A talajvíz elvezetése dréncsövön keresztül megoldott. Az ingatlan 43 db kereskedésben lévő autóval eladó igény szerint.

Söjtör optimális elhelyezkedésű település, hiszen 30 km-re a Szlovén ,35 km-re Horvát, 40 km-re Osztrák határhoz közeli.

Talán a legmegfelelőbb szavak a 2900 nm-es telken fekvő házra, és a hozzá tartózó igényesen kialakított udvarra, autókereskedésre a LUXUS, ELEGANCIA, STÍLUS, UTÁNOZHATATLANSÁG, és ÉRTÉK. A következő tulajdonos ezzel az ingatlannal nem csak egy otthont vásárol, hanem egy életérzést , brandet és prestiget.

Ha a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon!
Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!

Regisztrációs szám

H467162

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
100 m²
Bruttó méret
100 m²
Telek méret
2 900 m²
Terasz / erkély mérete
70 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
240 cm
Tájolás
Kelet
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Építés éve
2018
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
3
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

szoba
24 m²
szoba
16 m²
szoba
16 m²
konyha
9 m²
nappali-étkező
25 m²
fürdőszoba-wc
7 m²
Vaski Viktória
Vaski Viktória

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Zalaegerszeg - Kossuth út

eladó lakás

Index image
9

eladó telek

Index image
19

eladó lakás

Index image
16

eladó kereskedelmi ingatlan

Index image
12

eladó családi ház

Index image
12

eladó családi ház

Index image
21

eladó családi ház

Index image
34

eladó telek

Index image
9