Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H468079
Poroszló

24 100 000 Ft

  • 102m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó frekventált településén, Poroszlón, a falusi CSOK igénybevételére is alkalmas, kertes családi ház ELADÓ!

Poroszló Heves vármegye délkeleti szegletében, a Tisza-tó mellett, az M3 autópályáról könnyen megközelíthetően helyezkedik el. Ez a település a Tisza-tó kapuja. A falu nagy előnye, hogy a Fő utcája az átmenő forgalmat biztosító 33-as számú fő közlekedési út, amely több kilométer hosszan a tó gátjával párhuzamosan fut. Ennek következtében nagyon sok közvetlen víz közeli ingatlan van. Az általam hirdetett ingatlan is ilyen, hisz a gát koronáján futó, a tavat teljesen körbe ölelő kerékpár út kb. 300 méterre van innen.
A településen, a minden napi élethez szükséges alapvető ellátás biztosított. Van itt polgármesteri hivatal, állandó orvosi ellátás, posta, gyógyszertár, számtalan bolt, óvoda, iskola, valamint a pihenést és szórakozást biztosító éttermek, fagyizók, stb.

A parton kiépített strand éttermekkel, valamint csónakkikötő is található, ami az aktív kikapcsolódást, pihenést minden korosztálynak biztosítja. Ha valaki úgy dönt, hogy szabadságát a Tisza-tónál akarja eltölteni és ez a választott település Poroszló, akkor biztos, hogy egy maradandó élménnyel távozik innen. De az is előfordulhat, hogy annyira megtetszik ez a környék, hogy úgy dönt, ide máskor is el szeretne jönni, sőt barátainak, családtagjainak is át szeretné adni az élményt. Ebben az esetben dönthet úgy, hogy keres egy ingatlant, ahová haza járhat. Mondom ezt azért, mert már nagyon sokan döntöttek így. Egyszerűen megfogja az embert a miliő, a víz közelsége, a hangulat, a madárvilág, maga a táj és örömmel tölti itt a szabad idejét. Azt ki kell emelnem, hogy a Tisza-tó nem csak nyáron, hanem egész évben lenyűgöző, minden évszakban más arcát mutatja.

Az ingatlan lokalizációját illetően egy csendes, nyugodt, az üdülők által nagyon kedvelt területen található. Az udvarról az Ökocentrum kilátója egy karnyújtásnyira tűnik, ott van elérhető közelségben. A telek 2632 négyzetméteres, melyen egy 100 négyzetméteres , 2 szobás, összkomfortos családi ház, valamint 3 gazdasági épület helyezkedik el. A telek többi része konyhakerti növényekkel és gyümölcsfákkal van betelepítve, mely nagyon szépen gondozott.
A lakóház két ütemben épült. Van egy 1950-es években tégla alapra, vályog falazattal készült, majd a 60-as évek végén beton alapra, téglából toldották. Akkor egy 3 szobás, összkomfortos épület lett kialakítva úgy, hogy egy összefüggő, egységes, fa szerkezetű, cserép borítású tetőszerkezetet kapott.

Ajánlom mindazoknak, akik a településen szeretnék a lakhatásukat megoldani és a család zöldség-gyümölcs ellátását is biztosítani szeretnék, vagy azoknak, akik hosszú távon gondolkodnak és szeretnék a befektetésük hasznát látni. Írom ezt azért, mert egy ekkora udvarban akár 5-6 apartman is elhelyezhető és az kereskedelmi forgalomba tehető.

Amennyiben az olvasott információk felkeltették érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni, akkor kérem keressen a megadott telefon számon, egyeztessünk időpontot és velem együtt meggyőződhet a leírtakról.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésére!

A Magyar Állam által biztosított családi kedvezmények igénybe vehetők.

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

#tisza-to #poroszlo #pihenes #kikapcsolodas #setahajozas #gyogyfurdok #okocentrum #befektetes #szabadvizistrand

Regisztrációs szám

H468079

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
102 m²
Bruttó méret
122 m²
Telek méret
2 632 m²
Terasz / erkély mérete
14 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
270 cm
Tájolás
Nyugat
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
Homlokzat állapota
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
1962
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
200 méterre

Helyiségek

terasz
14 m²
előszoba
6 m²
fürdőszoba-wc
5 m²
szoba
22 m²
szoba
22 m²
konyha-étkező
14 m²
szoba
14 m²
kamra
19 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó lakás

Index image
6

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
32

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8