Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H472476
Magyarcsanád

7 500 000 Ft

  • 83m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

Új élet, új otthon - akár bérleti jog cserével Makón vagy Szegeden!

Tisztelt Érdeklődő!
Vágyakozik a vidéki nyugalomra és a saját kert varázslatára? Akkor ne keressen tovább! Ezt az igazi otthonérzést kínáló, 3 szobás vegyesfalazatú családi házat találja, Csongrád - Csanád vármegye bájos falujában, Magyarcsanádon, a Maros utcában. Akár bérleti jog csere is szóba jöhet Makón, vagy Szegeden.
Az ingatlan tökéletesen ötvözi a csendes vidéki életet egy város közelségével. Magyarcsanád Makótól mindössze 15 perc autóútra található, így könnyedén hozzáférhet a város minden kényelméhez anélkül, hogy lemondana a nyugodt környezetről.
Az ingatlan rendkívül praktikus elrendezésű, 83 négyzetméteres hasznos alapterülettel, amely ideális választás családok vagy párok számára. A házban található 3 db szoba. konyha étkezővel, fürdőszoba wc-vel, és egy előszoba. A 3 szoba laminált padlóval és járólapos burkolattal rendelkezik, biztosítva a kényelmet és a könnyű tisztántartást. A fürdőszoba és az előszoba szintén járólapos. A konyha és étkező pedig pvc burkolattal rendelkezik..
Az ingatlanban elérhető az elektromos áram (a hálózat felújítva), a víz és a csatorna bekötése. Emellett a gáz is rendelkezésedre áll a telken belül. A fűtést jelenleg hangulatos fatüzelésű kandallókkal biztosított, a melegvíz pedig egy modern villanybojlerrel megoldott. A nyílászárók fából és műanyagból készültek.
Az ingatlanhoz tartozik egy tágas, 1031 négyzetméteres telek, amely hatalmas lehetőségeket rejt magában. Bár gondozást igényel, a kert az Ön alkotó fantáziáját várja, hogy kialakítsa benne az álomkertjét.
Az ingatlan belső terei átlagos állapotban vannak, de teljesen költözhetőek, így lehetősége nyílik a saját egyedi stílusa kialakítására. A korszerűsítendő külső állapot pedig inspirációt ad az átalakításra és a ház teljes potenciáljának kiaknázására
Az ingatlan 60-90 napos átadási határidővel költözhető. Ne vesztegesse az időt, kezdje el a tervezést még ma!
Ha szeretne többet megtudni erről a varázslatos lehetőségekről teli ingatlanról, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Magyarcsanádról bővebben itt: http://www.magyarcsanad.hu/Település-m207

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H472476 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#CsaladiOtthon #OtthonKereses #Vidékielet #CsaladiHaz #VarazslatosKert #Csendeselet #Magyarcsanad #VidekiHangulat #Koltozes #CsaladiParadicsom #VidekiKenyelem #CsendesKornyek #OtthonCentrumMako #VarosKozelsege #hagymatikum #otthoncentrum #mako

Regisztrációs szám

H472476

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
83 m²
Bruttó méret
107 m²
Telek méret
1 031 m²
Fűtés
egyéb
Belmagasság
215 cm
Tájolás
Nyugat
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagon aluli
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1920
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

szoba
23.93 m²
szoba
13.12 m²
szoba
15.28 m²
fürdőszoba-wc
3.86 m²
konyha-étkező
17.23 m²
előszoba
9.7 m²
Csirik Nikoletta
Csirik Nikoletta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Makó

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
44

eladó családi ház

Index image
28

eladó családi ház

Index image
29

eladó telek

Index image
8

eladó családi ház

Index image
71

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
27

eladó családi ház

Index image
30

eladó lakás

Index image
29

eladó családi ház

Index image
40

eladó családi ház

Index image
43