Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H472670
Karcag

12 100 000 Ft

  • 46m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióhoz tartozó Karcagon, teljesen felújított kis családi kuckó ELADÓ!

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Karcag városa Szolnok és Debrecen között, a 4-es fő közlekedési út és a 100-as vasútvonal mellett helyezkedik el, a két vármegyeszékhely között pontosan fél úton. A történelmi, kb. 20.000 fős, folyamatosan fejlődő városban a bölcsődéktől a középiskolákig minden oktató jellegű létesítmény megtalálható. Mivel regionális központ, így a környék településeinek lakossága itt tudja intézni az ügyes-bajos dolgait is. Ezen felül itt található a Kátai Gábor kórház is, ami közel 100.000 ember egészségügyi ellátását biztosítja.

A városban és ahhoz közeli településeken több gyógyfürdő is található, ahol kezelések is felvehetők. A helyi gyógyfürdő pár éve lett felújítva, ahol már télen is igénybe vehetők a szolgáltatások. A gyógyfürdő szomszédságában egy nagy park lett kialakítva, melynek az átadása folyamatban van. Itt lett kialakítva egy nagyon hangulatos pihenő park játszótérrel, kerékpáros ügyességi pályával, stb, valamint itt lett megépítve a 2015-ös Milánói Világkiállításon Magyarországot képviselő Sámándob, mely egy nagyon szép színfoltja lesz ennek a pihenő területnek.

Ebben a nagyon hangulatos városban, annak az egyre népszerűbb kisvénkerti részén kínálok eladásra egy 1986-ban , beton sávalapra, téglából épített, fa tetőszerkezetű, cseréplemez héjazatú kis családi házat, mely 2017-ben teljes körűen fel lett újítva. A 2017-es átalakításakor nyerte el jelenlegi formáját. Ekkor új elektromos és vízhálózat, új fürdőszoba, új borítású tetőszerkezet épült. Ekkor a fő épületre 10 centiméteres külső szigetelés került és azt nemes vakolattal zárták le. A nyári konyha épülete könnyű szerkezetű, fa vázas, OSB lappal épített falazattal készült, cseréplemez fedéssel, melyre kívülről 5 centiméteres szigetelés került, szintén nemes vakolat borítással. Ebben az épületben van egy furt kút is, melyről a kert öntözése megoldható. A lakóépületben a városi vízmű által szolgáltatott ivóvíz rendszer van kiépítve. Minden nyílászárót kicseréltek, melyek fából készültek, szigetelt üvegezéssel. A lakóépület tetőtere is ekkor lett beépítve, melyben egy 16 négyzetméteres hálószoba került kialakításra. A lakóépület fűtéséről a konyhában épített cserépkályha, valamint 2 db fűtő-hűtő klíma gondoskodik. A klímák nagyon hatékonyak és gazdaságosak, mivel az olcsóbb H tarifával működnek. Az épület energia igénye minimális, nagyon gazdaságos.


Amennyiben az eddig olvasottak felkeltették a figyelmét és érdekli egy kis alapterületű, de nagyon gazdaságosan üzemeltethető lakóház, mely nagyon nyugodt környezetben található, kérem keressen a +36 70 4543696-os közvetlen telefon számomon. Ekkor tudunk egyeztetni egy időpontot és meg tudom mutatni az ingatlant és meggyőződhet az általam leírtak valódiságáról!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Hétvégén a Tiszafüredi irodánkban ügyeletet tartunk betérő, érdeklődő ügyfeleink részére!

#tiszato #nagykunsagfovarosa #karcag #gyogyfurdok #samandob #pihenes #lakohaz #nyugodkornyezet

Regisztrációs szám

H472670

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
46 m²
Bruttó méret
55 m²
Telek méret
1 054 m²
Fűtés
cserépkályha (vegyes)
Belmagasság
200 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Dél
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, zöld
Építés éve
1986
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

előszoba
3 m²
kamra
2 m²
konyha-étkező
10 m²
szoba
10 m²
szoba
16 m²
fürdőszoba-wc
5 m²
egyéb helyiség
16 m²
tároló
11 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó telek

Index image
4

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8