Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H472818
Nagyiván

9 100 000 Ft

  • 115m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Nagyiván központjában, falusi CSOK igénybevételére alkalmas nagy lakóház, szinte azonnal költözhetően ELADÓ!

A Tisza-tó Magyarország második legnagyobb összefüggő vízfelülettel rendelkező tava. Az itteni növény- és állatvilág összehasonlíthatatlanul más, mint egyéb vizek. Többek között ezért is érdemes felkeresni országunk ezen gyönyörű tájegységét.

Nagyiván ezen régió Jász-Nagykun-Szolnok vármegye észak keleti szélén helyezkedik el, mely települést a Hortobágyi Nemzeti Park három oldalról ölel körbe. A Tisza-tó fővárosától, Tiszafüredtől 20 kilométerre elhelyezkedő 1200 fős településen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Van Polgármesteri Hivatal, Posta, Orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, gyógyszertár, élelmiszer és vegyes boltok. Munkalehetőséget biztosítanak a mezőgazdasági vállalkozások, Szent József idősek otthona, de a közelben lévő Tiszafüreden is megtalálja a munkahelyét, aki dolgozni szeretne. A közelben több gyógyfürdő is megtalálható, ahol gyógyulni és pihenni is tud.

A falu egy aranyos kis hely a Hortobágy szélén, mely települést az itt lakók a Hortobágy kapujaként emlegetik. Jellemzője, hogy a Fő utcán, szinte minden villanyoszlopon gólyák fészkelnek. Jelenleg több, mint 100 gólyafészek található, melyek mind "lakottak"!

Ennek a településnek a központjához közel ajánlok egy ingatlant, mely az adás-vételt követően maximum 2 héten belül költözhető. A lakóház az 1970-es évek második felében beton sávalapra, tégla falazattal, borított gerendás sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel, szakszerűen lett megépítve. Az ingatlan folyamatosan lakott volt, így az évek folyamán azt újitgatták, karbantartották. A következő tulajdonos, ha nem szeretne rá költeni, akkor is egy tisztasági meszelés után életvitel szerűen be tud költözni. A három szoba elrendezése nagyon praktikus. Minden helyiség több módon fűthető, így konvektorral, három cserépkályhával, vagy akár elektromos hőtárolós kályhákkal is megoldható a téli meleg biztosítása.

Az ingatlanhoz nagy telek tartozik, mely művelhető, vagy hasznosításra kiadható. A falusi portákra jellemző kukorica góré is jó állapotban van, mely egy kellemes színfoltja a portának. A lakóingatlan építési vonalában több melléképület is található, ahol tárolók és állattartásra szolgáló helyiségek vannak.

Figyelem!! Az ebben az évben még igénybe vehető falusi CSOK-ra alkalmas az ingatlan. Amennyiben még igénybe szeretnék venni az állam által biztosított támogatásokat és a képek, valamint a leírtak alapján megtetszett az ingatlan, kérem keressen telefonon (a közvetlen elérhetőségem +3670 4543696), egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni az jövőbeni álmai otthonát!

Díjmentes hitel-ügyintézést biztosítunk minden érdeklődőnk számára!

Hétvégén a Tiszafüredi irodánkban ügyeletet tartunk betérő, érdeklődő ügyfeleink részére!

#tiszatoregio #nagyivan #hortobagyinemzetipark #csaladihaz #nyugodtkornyezet #gyogyfurdokakozelben

Regisztrációs szám

H472818

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
115 m²
Bruttó méret
138 m²
Telek méret
2 949 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
270 cm
Tájolás
Dél
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
Homlokzat állapota
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
1975
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
több mint 500 méterre

Helyiségek

előszoba
16 m²
közlekedő
6 m²
szoba
21 m²
szoba
12 m²
fürdőszoba-wc
5 m²
nappali
20 m²
konyha-étkező
17 m²
kamra
6 m²
terasz
30 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó lakás

Index image
6

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
32

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8