Ingatlan keresőX
Eladó telek, T036748
Tiszacsege

2 800 000 Ft

  • 708m²
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Tiszacsegén üdülő telek ELADÓ!

A Tisza-tó régió északkeleti részén, az élő Tisza bal partján, Tiszafüredtől északra, a Hortobágyi Nemzeti Park szomszédságában helyezkedik el Tiszacsege. Jellemzője, hogy a polgári és a tiszafüredi tiszai hidak között egyedül itt lehet átkelni a folyón komppal, mely az egész folyóra jellemzően csak itt, nagy vízkerékkel rendelkezik, tehát nem kötélvezetésű.

A településen a mindennapi élethez szükséges hivatalok, boltok, vendéglátó helyek megtalálhatók. Van polgármesteri hivatal, posta, orvosi rendelő, óvoda, iskola, boltok, stb. Egész nyáron különböző rendezvények színhelye a kompnál, nemzetközileg ismert Halászcsárda és az előtte lévő tér.

A komphoz nem messze egy üdülőfalu épült, ahol sok utcában, nyaralók épültek. Ezek nagy része egész évben használt, téliesített, mivel ezektől 100 méterre egy gyógyvizű strand üzemel, ami most már az év minden szakában nyitva van és várja a gyógyulni, pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Az általam hirdetett telek a gyógyfürdőtől 200, a kompkikötőtől mint egy 500 méterre található. Ez a terület vegyes besorolású (lakó és üdülő övezet). Itt zömében üdülő épületek találhatók. Előnye, hogy aránylag minden közel van. Tiszacsege Fő utcájára jellemző, hogy a boltok és hivatalok itt találhatók, nincs külön Fő tér és ezért a telektől ezek pár perc sétára elérhetőek.

A telken gyümölcsfák és szőlőlugasok vannak jelenleg, felépítmény nem készült. Így az új tulajdonos az elképzeléseinek megfelelően tudja kialakítani, beépíteni

Az utcáról minden közmű elérhető (víz, villany, gáz, csatorna).

Ha felkeltették ezek a sorok a kíváncsiságát keressen telefonon, egyeztessünk időpontot és személyesen meg tudom mutatni a telket.

Irodánk hétvégén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére.#tiszatoregio #tiszacsege #termalgyogyfurdo #hortobagy #pihenes #nyaralo #lakohaz #setahajozas #csegeihalaszcsarda

Regisztrációs szám

T036748

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jelleg
telek
Típus
Építési telek
Övezet
lakóövezet
Telek méret
708 m²
Tájolás
Dél-kelet
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Víz
Utcán
Gáz
Utcán
Villany
Utcán
Csatorna
Utcán
Vízpart távolsága
500 méterre

 

Beépíthetőség
30%
Homlokzat magassága
700
Építhető ingatlan típusa
Családi ház, Ikerház, Kiskereskedelmi épület
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó telek

Index image
4

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8