Ingatlan keresőX
Eladó újépítésű családi ház, U0044147
Győrzámoly

54 900 000 Ft

  • 80m²
  • 3 szoba
Kiemelt megbízás

Rezsivédett ház, elérhető áron!

A házépítés lehet gyors, kiszámítható és költséghatékony folyamat is! Szervezett, paneles kivitelezési folyamatok eredményeképpen, néhány hónapon belül igénybe veheted emeltszintű fűtéskész vagy akár kulcsrakész állapotú, bruttó 89 nm-es, 3 szobás, rezsivédett otthonodat 715 nm telken, Győrtől mindössze 8 km-re, Győrzámoly kedvelt utcájában.
Innovatív, jövőbe mutató építési technológiával épülő passzívház, amely a 170 mm vastag külső falaknak (140 mm formahabosított EPS-GRAFIT szigetelés + 2 oldalon 15 mm OSB EGGER 3 TOP) köszönhetően tartós és időtálló tulajdonsággal bír. A külső homlokzati falak kívülről 10 cm vastagságban szigeteltek, míg belső oldalaik 12,5 mm normál és vízálló gipszkartonnal borítottak 1 rétegben. A szintén 170 mm vastagságú belső tartófalak, továbbá a 130 mm-es belső válaszfalak is 12,5mm gipszkarton-borítást kapnak. A kedvező falvastagság nagyobb belső tereket, megnövelt nettó területet eredményez.
A tetőszerkezet 230 mm-es panelekből (15 mm OSB, 200 mm EPS-GRAFIT, 15 mm OSB) tevődik össze, illetve opcionális megoldásokra is van lehetőség a leendő tulajdonos igényeinek megfelelően. A tető lécvázra erősített párazáró fóliával, Mediterrán Synus könnyített betoncseréppel fedett.
A külső nyílászárókat illetően, fehér színű BM-Plast 7 légkamrás, 3 rétegű üvegezésssel, 4mm-es klíma üveggel, műanyag ablakok kerülnek beépítésre. Az épületszerkezet rendkívüli stabilitása miatt az épület nem igényel külön vázszerkezetet, emiatt a ház rendkívüli gyorsasággal felépíthető: az építkezés megközelítőleg 6 hónapot vesz igénybe. A kivitelező – Magyarországon egyedülálló módon – 30 év szerkezeti garanciát biztosít.
Ezen előremutató technika környezettudatos otthont és kedvező értéktartást eredményez: a ház árérték arányban kedvező, felépítése időhatékony, értéke időtálló. Energetikai szempontból kiemelkedően előnyös: már az alapfelszereltség BB besorolást ér el, de egyéb alternatív megoldásokkal akár az AA++ besorolás is megvalósítható.
Az irányár a 715 nm telekre és az emeltszintű fűtéskész állapotú bruttó 89 nm (nettó 80 nm) építményre értendő. Az ár tartalmazza továbbá az ARISTON NUOS EVO 110 HMV hőszivattyús vízmelegítőt, a vizes helyiségekben a MAGNUM típusú elektromos padlófűtést termosztáttal, valamint a Fischer levegőhőszivattyús hűtő-fűtő klímát.

Kérdés esetén állok rendelkezésre akár kivitelezővel is!

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

Regisztrációs szám

U0044147

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
új
Jelleg
ház
Építési mód
könnyűszerkezetes
Méret
80 m²
Bruttó méret
89 m²
Telek méret
715 m²
Fűtés
hőszivattyú
Belmagasság
280 cm
Tájolás
Észak
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
2023
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

szoba
10.65 m²
szoba
11.22 m²
szoba
12.13 m²
nappali-konyha
23.92 m²
fürdőszoba
5.13 m²
wc
1 m²
tároló
3.5 m²
Dr. Táncos Mónika
Dr. Táncos Mónika

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Győr - Batthyány tér

eladó lakás Kedvenc

Index image
21

eladó családi ház Kedvenc

Index image
18

eladó panel lakás Kedvenc

Index image
6

eladó családi ház Kedvenc

Index image
13