BudapestXII. kerület, Kútvölgy - Zugliget - Virányos

199 M Ft
A két pont között mért távolság: km.

Útvonaltervezés

Útvonaltervezés

  • Ingatlan adatok
  • Telekméret:1 059 m2
  • Föld feletti nettó terület:234 m2
  • Fűtés:gáz (cirko)
  • Lift:nincs
  • Garázs férőhelyek száma:1
  • Panoráma:Zöldre néző panoráma
  • Lehetséges funkciók:kiskereskedelem, bolt
    egészségügyi központ
    vendéglátóipari egység
    iroda és raktár
    oktatási központ
    iroda
  • Láthatóság:Forgalmas főútról jól látható
  • Megközelíthetőség:Forglamas főútról nyíló bejárat
  • Hasznosítás módja:a tulajdonos használja

Leírás

Buda egyik legpatinásabb Kerthelyiséges étterme eladó!
Tisztelt Jövendő Tulajdonos!

Megvételre kínáljuk Önnek Buda egyik legrégebben működő, patinás éttermét. A kellemes és bejáratott
étterem a 12. kerület frekventált területén helyezkedik el.
Az 1906 óta működő, bevezetett étterem ingatlannal és érvényes működési engedélyekkel együtt eladó.

A vételár tartalmazza a következőket:
•az ingatlant
•a működési engedélyt birtokló kft. 100%-os tulajdonjogát.
Telekterület: 1058 m2, épület: bruttó: 234 m2
Az étterem nyáron összesen 215 fő, télen 75 fő fogadására alkalmas.
A jelenleg kihasználatlan lakással és az oldalsó kerttel kibővítve nyáron összesen 315 fő, télen 125 fő
fogadására lehet alkalmassá tenni.

A belső tér 118 m2, 75 fő fogadására alkalmas, a 61,74 m2 lakással kibővítve plusz 50 fő.
- A felső, átlátszó tetővel és nádtetős pergolákkal fedett 230 m2 terasz 75 fő fogadására
alkalmas.
- A részben nádtetős pergolákkal fedett 200 m2-es alsó terasz 65 fő fogadására alkalmas.
- A 350 m2-es oldalsó kert éttermi terasszá alakítás után minimum 50 fő fogadására alkalmas.

I. Étterem leírása:

1) Kockás abroszos vendéglő, ősfás kerttel, hangulatos
századfordulós, békebeli belső térrel, régi képekkel és holmikkal a falon.
Trendkövető hagyományos magyar konyha, modern tálalással, gourmet elemekkel.
Több, mint 70-féle bort kínál, ezért az étterem a borkedvelők célpontja.
Az étterem télen a belső konyhával, nyáron az összenyitható, teraszra nyíló plusz grill konyhával üzemel.

2) A belső térben található hangulatos, fatüzelésű kemence az egyik
legfontosabb hangulati elem télen.

3) Az "Itt jártam" listán (magyar Tripadvisor) évek óta az első helyen
áll 3614 budapesti étterem közül, és 5. helyezett 8614 magyarországi étterem közül.
4) A Tripadvisor listán az étterem megkapta a 2018. évi kiválósági tanúsítványt.

5) Az esküvői vacsorák szervezése az étterem egyik fő specialitása. A
felső, átlátszó tetővel fedett terasz a belső térrel együtt különösen alkalmas esküvői rendezvények
lebonyolítására.

II. Ingatlan leírása.

1. A tulajdoni lap és a mellékelt helyiséglista szerint az alábbiak a
paraméterek:

a) 1059 m2 telek, rajta 234,21 m2 alapterületű ingatlan,
amelyből 172,47 m2 étterem és 61,74 m2 a lakás, amely a későbbiekben összenyitható az étteremmel, így
potenciális éttermi terület.

b) Az ingatlan 2003-ban (teljes tetőcsere átépítés és hozzáépítés)
és 2015-ben (festés, parkettázás, belső tér kialakítása) felújításra került.

c) A konyha, zöldség-előkészítő és a különböző raktárak az ÁNTSZ
és a NÉBIH előírásainak megfelelően került kialakításra

d) Működő terasz: 430 m2.

e) Oldalsó kert (potenciális éttermi terasz): 350 m2

f) Utca felöli udvar: 64 m2

2. Az étterem klimatizált, konyhájában nagy teljesítményű
szellőztetőrendszer van.

3. Fűtés: gáztüzelésű, központi.

4. A telken kilenc darab védett, óriási gesztenyefa áll, természetes árnyékot biztosítva.

III. Az étterem felszerelése.

Bútorzat, éttermi és konyhai felszerelés.

A konyhai felszerelés jelentős része két évnél újabb:
modern, rational kemence, thermomix, melegen-tartó, ipari mikró, vákuumcsomagoló, hűtőpultok, hűtők, és
mélyhűtők valamint mosogatógép, pohármosógép találhatóak benne.
(Ára: megegyezés szerint)

IV. Immateriális javak

1. Átadó az üzemeltető Kft üzletrészei az összes érvényes működési engedéllyel,
köztartozás és egyéb követelés mentesen.

2. 2011 óta folyamatosan működő facebook oldal 15.295 rajongóval, tele videókkal, fényképekkel.

3. 2012 óta működő speciális facebook csoport, 800 taggal.
A Facebook csoport az étterem elszánt követőit, törzsvendégeit tartalmazza, a csoporttagok könnyen
mobilizálhatóak.


4. Az étterem honlapja 2004 óta folyamatosan működik.

5. Átadásra kerül továbbá a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalnál levédett
étterem védjegye.

Hasznosíthatóság: Elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően a lehetőségek szinte korlátlanok:
étterem, magánóvoda, magánbölcsőde, kisebb magán orvosi rendelő, rezidencia, nagyobb iroda, stb. egyaránt
kialakíthatóak.

Kedves Vásárló!!

Hogy mit is kap a pénzéért???

ˇˇBékebelien polgári a miliő. Ráérősen, diskurálósan, ejtőzősen nyugodt. Van gyerek-játszósarok, sőt
vasárnap délben játszónénivel gyerekasztal. Kutyák is bátran behozhatók, tudják, hogy ezzel bizonyos
vendégeket elveszítenek, másokat viszont megnyernek. Ilyenkor nyáron remek a kert, bent pedig élvezetes a patina, a
falakon kifakulóban lévő, fekete-fehér fotók, érzékletes életképek, régi tárgyak, szóval hangulatosságban
nincs hiány. No és persze ételekben és - magyaros konyha ide vagy oda - egészséges paleo-fogásokban sem; a
forgalom vagy 15 százalékát ezek adják.

Naná, hogy nem bírjuk ki, hogy ne kóstoljuk meg az előételként kínált velős koncot, ami becsületes velős
csont, ahogy a nagykönyvben és Krúdynál meg van írva. Kovászos uborkát is kérünk hozzá, nagyon szimpatikus kis
csatos üvegalkalmatosságban hozzák, kár, hogy inkább emlékeztet savanyú uborkára, mint napon érlelt
kovászosra. A lenyűgözően zsenge, harsogóan friss, zöldborsó leves csipetkével viszont fenomenális. Van
tartalmasan laktató, Krúdy-féle húsleves, de a többféle erdei gombából készülő, rozmaringos levesre sem lehet
panasz.

Szaniszló Péter séf 2015 közepe óta dolgozik itt séfhelyettesként, fél éve vezeti a konyhai hadműveleteket.
Pontosan tudja, hogy ez a hely nem az egyéni önmegvalósításról szól, itt nem lehet új dolgokat kitalálni, az
ételeket hathatósan újragondolni, hozni kell a megszokott ízeket. És ezeket gördülékeny könnyedséggel hozza is
Havas Zsolt pincér. A médiumra sült, puha kacsamell darabok erdei gombás pappadellével érkeznek. A BBQ oldalas,
sűrű, mélybarna, chilis mártásba burkolódzik. A panko morzsában sütött, serrano sonkával, sajttal, szárított
paradicsommal töltött sertésszűz, a régi polpetti újfajta változata. Jó ötlet hozzá a karottás
burgonyapüré. A marha vadas füstölt tarjás zsemlegombóccal olyan, mintha a nagymamánk csinálta volna. A lágyan
krémes paleo csokitortáról meg nem mondanám, hogy cukor, glutén és ki tudja még mi mindentől mentes.

Az Árnyasban nincs semmi divatos, semmi extra, nincs is ott a szakma által kiguvadt szemmel nézett toplisták
élén. Itt minden fakszni nélkül, egyszerűen csak jót lehet enni. És ezt a vendégek díjazzák, amit az is mutat,
hogy az ittjartam.hu portál szavazásán, 3825 budapesti vendéglő közül az első helyre került. "


Ára: 199 Mft.

*A pénzügyi szolgáltatás közvetítését, a pénzügyi intézmények (továbbiakban: Bankok) megbízásából többes ügynökként a HC Központ Kft végzi (továbbiakban: Ügynök). Az Ügynök a hirdetésben nevesített szolgáltatás kapcsán az ajánlati kötöttségét kizárja. A pénzügyi terméket az Ügynökkel szerződésben álló Bankok a hitelbírálat feltételei alapján pozitív ügyfél-és/ vagy ügyletminősítést követően nyújtják. A hirdetés az érintett szolgáltatások/termékek főbb jellemzőit tartalmazza a teljesség igénye nélkül. A pénzügyi termék igénybevételének részletes feltételeit és kondícióit a Bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a Bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A hirdetési ajánlatban szereplő kalkuláció csak a figyelemfelkeltést szolgálja, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változik és nem minősül ajánlattételnek.