Ingatlan keresőX
Eladó kereskedelmi ingatlan, UZ013539
Érd

1 750 000 000 Ft

  • 4 702m²

KIVÁLÓ ADOTTSÁGÚ IRODAHÁZ - VISSZABÉRLÉSI LEHETŐSÉGGEL - TOP LOKÁCIÓ

Az érdi belterületű ingatlan modern hűtőház, daraboló üzem és irodaépület komplexum. Az ingatlan az érdi RIDGE KERESKEDELMI-SZOLGÁLTATÓ PARK területén helyezkedik el, a DM magyarországi és a MOBIS közép-európai központjai, Konténer Hungária, GiaForm, Di-Fer központi telephelyei. Érd déli határában található, az ún. „érdi tető”-n, közvetlenül az M6 autópálya lehajtójánál, a 6-os és 7-es országos főútvonalak elágazásánál, 2-3 km-re Érd központjától. Páneurópai korridor kereszteződésében, az M6-os autópálya és két főút metszéspontjában, az M0-ás, M1-es, M5-ös és M7-es autópálya szomszédságában, jelentős vasútvonalak mellett, Budapest közelében, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől 30 percre, a csepeli Szabad kikötőtől 10 km-re helyezkedik el. Érdet gazdasági szempontból kitűnő közlekedési feltételek, befektetőbarát döntéshozói környezet és képzett helyi munkaerő jellemzi. Az ingatlanon található egy 1.355m2 területű kétszintes iroda épület, egy 3.347m2 területű hűtőház, kiszolgáló irodával és szociális helyiségekkel, összesen 4.702m2.

A 21.617m2 alapterületű, három utcafronttal rendelkező, megközelítőleg sík, közel szabályos négyszög alakú, összközműves, kerített telek, melyen egy iroda fejépületes hűtőház található. A telek Gksz-1 építési övezetbe sorolt, 1,5 m2/m2 szintterület mellett 50%-ban beépíthető, a jelenlegi beépítettség ~25%, a bruttó szintterület 20%-ban kihasznált. A felépítmény 2000-ben épült vázas szerkezetekkel. Funkcióját tekintve iroda és hűtőház. Az iroda rész földszint + emelet szintbeosztásos. A földszinten étterem, konyha, vizesblokkok és középfolyosóra felfűzött irodahelyiségek találhatók, az emeleten apartman, irattár és középfolyosós irodák kerültek kialakításra. A szintek közti mozgást két lépcsőház és egy személylift biztosítja. A hűtőházi részleg 6 + 2 dokkoló rámpával rendelkezik, továbbá kialakításra került a mozgatást végző targoncák részére akkutöltő, munkások részére szociális helyiségek, két sokkoló gyorsfagyasztó helyiség, melyben -40 fok biztosított, csomagolt áru frisshűtő, 10 m szabad belmagasságú 1 344 m2 területű -20 fokos állandó hőmérsékletet biztosító 3500 raklapos, sínen mozgatott polcrendszerrel ellátott hűtőház és gépészete valamint húsüzemi tevékenységre kialakított daraboló, pácoló és csomagoló helyiségek. A telken önálló felépítményben kocsimosó is kialakításra került. A telek ~20%-a burkolt, térvilágítás és biztonsági kamerarendszer kiépített. A telekre portaszolgálat biztosítja a bejutást, a gazdasági teherbejáratnál hídmérleg telepített. Az ingatlanon riasztórendszer és tűzjelző rendszer kiépített.


A telek beépítési paraméterei:
Gksz-1 besorolású kereskedelmi-szolgáltató gazdasági építési övezet, alkalmazható adatok a következők:

• beépítési mód 'szabadon álló'
• legkisebb kialakítható terület 2.000m2
• legnagyobb beépítettség 50%
• legkisebb zöldfelületi arány 30%
• legkisebb építmény magasság 4,5m
• legnagyobb építmény magasság 14m
• legnagyobb szintterületi mutató 1,5


Az övezeten belül mindenfajta, nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célú épület és építmény elhelyezhető:

• ipari
• raktározás, logisztikai, településgazdálkodási, iroda
• kereskedelem, vendéglátás, szállás jellegű
• szolgáltatás
• parkolóház, üzemanyagtöltő
• nem gyermekelhelyezésre és betegápolásra szolgáló egészségügyi, oktatási, szociális
• közösségi szórakoztató


Minden közmű elérhető a telekhatáron.

Az eladási ár nettó ár, további áfa terheli.

Egy 2.674 m2 alapterületű bekerítetlen, sík felszínű telek is a vételár részét képezi. Közművesítés megoldható, valamennyi közmű elérhető közelségben található. A Helyi Építési Szabályzat szerint Z-0 jelű, zöldterület övezeti besorolású, melynek területén épület nem létesíthető. Az övezetben elhelyezhetők a szabadidő eltöltését szolgáló épületnek nem minősülő pihenési, sportolási, játszótéri létesítmények, sétautak, kerékpárutak és köztárgyak.

Egy 3.129 m2 alapterületű, aszfaltozott út, szolgálja az épület megközelítését.

Ez az ipari-kereskedelmi ingatlan kiváló lehetőséget nyújt azon befektetőknek, akik a fővároshoz közel, jó ár-érték arányú irodaházat és telket keresnek vállalkozásuk számára.

Várom megkeresését!

Regisztrációs szám

UZ013539

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
üzleti célú
Típus
teljes épület
Építési mód
tégla
Méret
4 702 m²
Telek méret
21 617 m²
Föld feletti nettó méret
2 351 m²
Fűtés
mérés nélküli, központi fűtés
Belmagasság
270 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Állapot
Homlokzat állapota
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

 

Lehetséges funkciók
kiskereskedelem, vendéglátóipari egység, önálló irodaház, iroda, iroda és bemutatóterem, vagy üzlet, iroda és raktár, bemutatóterem, bemutatóterem és szervíz, vagy raktár, ipari csarnok vagy raktár, logisztikai központ, values.realestate.lehetsegesFunkcio.1024, szálloda, panzió, hostel, sportközpont, egészségügyi központ, oktatási központ
Láthatóság
Forgalmas főútról jól látható
Megközelíthetőseg
Forgalmas főútról nyíló bejárat
Hasznosítás
tulajdonos használja és visszabérelné
Havi bérleti díj
1500000
Dekker Gézáné
Dekker Gézáné

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Százhalombatta

eladó panel lakás Kedvenc

Index image
20

eladó családi ház Kedvenc

Index image
37