Ingatlan keresőX
Eladó kereskedelmi ingatlan, UZ016400
Bázakerettye

5 980 000 Ft

  • 95,5m²
Kiemelt megbízás

Vállalkozásra alkalmas üzlethelyiség, két nagyméretű garázzsal Bázakerettye településen

A Zalai-dombság szívében, messze a nagyvárosok nyüzsgő és zűrzavaros világától csodaszép környezetben találhatjuk Bázakerettyét, ahol ezt a tégla falazatú, 40 nm-es épületet kínálom megvételre, melyhez két, nagyméretű garázs/tároló tartozik, így összességében 95,5 nm hasznos alapterület áll rendelkezésre. Az ingatlan telekkönyvi besorolása: kivett lakóház, udvar, gazdasági épület.

A tetőszerkezet átlagos állapotú, a lakóépületen cserép héjazattal, a melléképületeken pala borítással.
A fűtést többféle módon is biztosítani lehetne, hagyományos módon fatüzelésű kályhával/kandallóval, elektromos panel/klíma beszerelésével, de a gázhálózat is részben ki van építve a házban.

Az épület első helyisége (az alaprajzon szobaként jelölve) egykor üzletként funkcionált, mögötte két tárolóhelyiséget találunk. A házban az eredeti nyílászárók, burkolatok lelhetőek fel, átalakítással, korszerűsítéssel bármilyen szolgáltató vagy kiskereskedelmi tevékenységre kiválóan alkalmas lehet az épület (fodrászat, kozmetika, manikűr szalon, élelmiszerbolt, presszó, bemutatóterem, iroda, stb.). Az ingatlan nagyobb autóval is megközelíthető, rakodási, feltöltési lehetőség adott.

Az ingatlan Bázakerettye frekventált helyen lévő mellékutcájában található, a környezet csendes, nyugodt. ajánlom befektetésnek, kereskedelmi és szolgáltató tevékenységhez egyaránt.

Bázakerettyének nagyon kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Letenye városától 18 km-re, Lentitől 25 km-re, de Nagykanizsától is csupán 28 km-re található.

A falu mellett húzódik a Rockenbauer Pál-emléktúra kijelölt útvonala. A települést erdei kisvasút szeli át, aminek gőzmozdonya a környező településeket érintve ízelítőt ad utasainak a különleges idillt nyújtó zalai erdők sokszínű növényvilágából. A község nagyon jól élhető, rendkívül ellátott, termálvizű fürdővel is rendelkezik, de a közelben, gyönyörű környezetben található a kistolmácsi tó és a híres Budafai Arborétum is.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Regisztrációs szám

UZ016400

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
üzleti célú
Típus
teljes épület
Építési mód
tégla
Méret
95,5 m²
Telek méret
130 m²
Föld feletti nettó méret
130 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
320 cm
Panoráma
Zöldre néző panoráma
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Építés éve
1984
Garázs férőhely
3
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

 

Lehetséges funkciók
kiskereskedelem, vendéglátóipari egység, iroda és bemutatóterem, vagy üzlet, bemutatóterem és szervíz, vagy raktár, panzió, hostel, egészségügyi központ, oktatási központ
Megközelíthetőseg
Mellékutcára nyíló bejárat
Hasznosítás
üres
Vaski Viktória
Vaski Viktória

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Zalaegerszeg - Kossuth út

eladó családi ház

Index image
10

eladó lakás

Index image
13

eladó nyaraló

Index image
18