Ingatlan keresőX

Továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a koronavírus okozta járványügyi helyzetre való tekintettel igyekszünk a személyes találkozások számát minimalizálni, így lehetőség van nagyrészt online csatornákon intézni ingatlanügyeiket. Kollégáink továbbra is elérhetőek telefonon és e-mailben, ingatlanjaink egy része akár videóval vagy 3D ingatlansétával is megtekinthető a weboldalunkon.

 

Otthon Centrum Irodák

A vírus terjedésének lassítása, valamint ügyfeleink és kollégáink egészségének megóvása érdekében az online kapcsolattartás a legbiztonságosabb megoldás, ám amennyiben a személyes ügyintézés mellett döntene, irodáink változó nyitva tartásáról érdemes előzetesen érdeklődni az irodaadatlapokon található telefonos elérhetőségek valamelyikén, vagy hívja közvetlenül kollégáinkat.

Otthonszakértőinkkel azon dolgozunk, hogy ingatlanügyeit ebben a rendkívüli időszakban is zavartalanul és biztonságban intézhesse! Felmerülő kérdéseivel forduljon bizalommal kollégáinkhoz, állunk rendelkezésére!

koronavirus

Otthon Centrum Hitel Center

Hitelszakértő kollégáink továbbra is állnak ügyfeleink rendelkezésére!

A koronavírus okozta járványügyi helyzetre való tekintettel mind a hitelfelvétel előtt álló ügyfelek tájékoztatása kapcsán, mind pedig a folyamatban lévő ügyintézések esetében igyekszünk a személyes találkozások számát minimalizálni, ezért lehetőség van nagyrészt online csatornákon intézni pénzügyeiket.

Tapasztaljuk, hogy a jelenlegi helyzet megváltoztatta a hitelfelvételi lehetőségeket, így a jelenleg elérhető megoldások kapcsán hitelszakértő kollégáink továbbra is állnak rendelkezésre telefonos és online elérhetőségeinken. Keressen minket bizalommal!

A jelenlegi helyzetben bevezetett egészségügyi-biztonsági intézkedéseinkről készült tájékoztatónk letölthető itt:  

hitel

 

 

Sajtókapcsolat: Tóth Adrienn, sajto@oc.hu, +36 70/311 82 15
Otthon Centrum, Marketing és Kommunikációs Osztály