2007. 02. 27.

10. jubileumi Lakásvásár…

Az elmúlt hétvégén 10. alkalommal voltunk jelen kiállítóként a magyar ingatlanpiac egyik legszínvonalasabb rendezvényén, a Lakásvásáron. A Syma csarnokban az ingatlan szakma valamennyi neves képviselője igyekezett a legjobb ajánlataival kiszolgálni ügyfeleit.

Az Otthon Centrum országos hálózata az egyik legnagyobb standon képviseltette magát és mutathatta be ingatlanajánlatait. A látogatók nagy többsége a belvárosi és budai ingatlanok iránt érdeklődött, de továbbra is nagy sikert aratott – főleg a fiatalok körében - a XI. és XIV. kerület.

Az idei lakásvásáron az volt a célunk, hogy közvetlenebb kapcsolatot teremtsünk az látogatók és tanácsadóink segítségével az Otthon Centrum között, hiszen az ingatlanok után érdeklődők ezen a rendezvényen tudnak közvetlenül is kapcsolatba lépni hálózatunk egészével és megismerkedni a piacon betöltött szerepünkkel.

Nagy sikerrel zártuk a Lakásvásárt. Köszönhetően a felkészült tanácsadóinknak és lelkes csapatunknak, a tavalyi évhez képest megdupláztuk a lakásvásáron regisztrált érdeklődőinket. A Lakásvásár Kft. adatai szerint, míg a tavalyi évben 10 000, idén 15 000 látogató volt a tavaszi vásáron, reméljük ez a szám a követező alkalommal ugyanilyen ütemben növekszik majd.