2008. 02. 25.

12. Lakásvásár: most érdemes lakást venni!

Minden, ami lakás! Hamarosan eldördül a startpisztoly; március 7-én megnyitja kapuit a 12. budapesti Lakásvásár a SYMA Csarnokban. A kiállítók szerint a csendes évkezdetnek ismét jó lendületet adhat a vásár; az értékesítési versenyben pedig igazán frappáns, és kifejezetten a kiállításra időzített kedvezményes ajánlatokkal is találkozhat a nagyközönség.

Március az otthonteremtőké!

Árengedmény, konyhabútor, fizetési könnyítés – a változatos lakáskínálat mellett ezekkel készülnek a kiállítók a szezonnyitó, 12. budapesti Lakásvásárra. Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényén, március 7-9 között- ezúttal is ott lesz a lakáspiac színe-java. Új –és használt lakásokból is bőséges választékkal kecsegtet a márciusi otthonteremtők hétvégéje a SYMA Csarnokban. A legnépszerűbb kerületek mellett lesz kínálat az agglomerációból is, de egyedi, prémiumkategóriás lakások feltérképezésére is jó alkalom a kiállítás. Nincs olyan budapesti helyszín, ami ne képviseltetné magát, a népszerű környékeken ráadásul több projekt is bemutatkozik. A belvárostól a kertvárosig, a "mega", egész városrészeket érintő beruházásoktól a néhány lakásos társasházakon át, a könnyűszerkezetes családi házakon keresztül a telkekig minden műfaj árairól, trendjeiről naprakész információkat gyűjthetnek a látogatók. Külön szekció az Ingatlanközvetítők udvara, kapcsolódó rendezvény pedig immár másodszor a Készház vásár, A finanszírozáshoz változatos megoldásokkal készülnek a bankok, sok beruházó pedig a fizetési ütemezésben könnyít. Számos biztosító és pénzügyi tanácsadó jelenik meg termékeivel. Ismét lesz Ingatlanközvetítők udvara, és először a magyar lakáspiaci rendezvények történetében a fővárosi közszolgáltató társaságok is kiállítóként jelennek meg. A Közmű udvarba nemcsak a nagyközönséget, de a szakmabelieket, beruházókat, kivitelezőket is várják. A lakásvásári hétvégére készülő ingatlanosok között lesz olyan, aki még a tavalyi áron adja a lakásait, de olyan is, aki 3 % kedvezményt ad a kiállításon regisztráló leendő vevőinek.

Az OC is ott lesz!

A Lakásvásár egyik fő támogatója, az Otthon Centrum kínálatában több olyan dunaparti és a Duna környezetében lévő új lakást értékesítenek, amelyek be akár már rögtön be lehet költözni. Ilyen például a XX. kerületi Mediterrán2 lakópark Mirtusz és Sáfrány háza.. Mint a neve is sejteti, olyan otthonokat kínál ez a lakópark, amely – környezete és stílusa miatt - a fiatalok, és a gyermekes családok kedvence lehet. Idén karácsonykor pedig azok költözhetnek, akik a lakópark Duna felőli oldalán választanak lakást a Tulipán házban. Szintén az IOC standjánál találják meg a vásárra látogatók a budai Skála helyére épülő pazar városközpont lakásprojektjét, a 85 lakásos Simplon Udvart. Ezekbe az otthonokba másfél év múlva lehet majd beköltözni, amikor már a népszerű XI. kerület új városközpontja is kiteljesedik. Az új beruházások mellett az Otthon Centrum jelenleg 106 irodából álló országos hálózata teljes ingatlankínálatával várja a Lakásvásár látogatóit.

Az OC természetesen meglepetéseket, akciókat is időzít a vásárra, hogy pontosan mit, az egyelőre titok. Részletek a 12. budapesti Lakásvásáron! További információk: www.lakasvasar-roadshow.hu