2007. 04. 25.

Itt a tavasz, elkezdődött a "Nyitott ház" szezonja!

Mit is jelent a nyitott ház módszer?

Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában már évtizedek óta elterjedt és sikeres ingatlanértékesítési technika az open house, azaz nyitott ház módszer. Cégünk, az Otthon Centrum itthon is igyekszik meghonosítani ezt a műfajt. A megoldás az "eladóért mindent" elvre épül, hiszen az Ön lakásának, házának egy újfajta bemutatása, értékesítést segítő eszköze.

A módszer lényege, hogy időpont egyeztetés és kötelezettségek nélkül megtekinthetővé tesszük a rendszerünkbe kizárólagos értékesítéssel bekerült ingatlant.

Első lépésben meghirdetjük a helyi médiában, majd néhány nap múlva a környéken táblákon, hogy adott időben megtekinthető az eladásra kínált ingatlan. Ezen kívül azt a tapasztalatot felhasználva, hogy a lakások túlnyomó részét a környéken lakók veszik meg, meghívókat is küldünk a környező utcákban, kerületben élőknek. A franchise rendszerben dolgozó 500 tanácsadónk információkat, tájékoztatókat kapnak a rendezvényről és a helyszínt adó ingatlanról, így biztosított a távolabb élő érdeklődők figyelmének felkeltése. A tanácsadó a megadott időpont(ok)ban a lakásban, házban tartózkodik, és fogadja az érdeklődőket a meghirdetett időszak alatt bármikor.

Ha ügyfelünk igényli, a siker érdekében 2-3 nappal a nyílt napok előtt elkérjük a kulcsokat, és kezdődik a második fázis, amit tengerentúli szakszóval "staging"-nek, azaz színpadra állításnak nevezünk. Erre a munkára az Egyesült Államokban külön külsős szakembergárda áll rendelkezésre, nálunk, az Otthon Centrum érintett irodája végzi az átalakításokat. A színpadra állítás célja, hogy a lakás adottságait minél jobban kihasználva azokat a díszítőket, berendezéseket helyezzük előtérbe, melyek az ingatlan előnyeit, szépségeit mutatják meg leginkább.

Ha bővebb információra van szüksége, kérjük, keresse fel személyesen vagy e-mailben a legközelebbi Otthon Centrum irodánkat.

Reméljük felkeltettük az érdeklődését, és hamarosan találkozunk! Legközelebbi "Nyitott ház" akcióink az alábbi területeken kerülnek megrendezésre:

Solymár és Budapest, Hidegkúti út, 2007. május 5.

Solymár, 2007. május 12. Siófok, 2007. május 19-20.

Sződliget, 2007. június 8-9-10.