Otthon Centrum Solutions Kft

1023 Budapest, Lajos utca 28-32
H-P: 9-18h
+36 1 487 3334 ; (fax)
+36 70 454 0025

Az Otthon Centrum Solutions kft. az Otthon Centrum Csoport tagjaként 5 különböző üzleti területen nyújt központi kiszolgálást Partnerei számára.

  1. teljes körű projekt consulting szolgáltatás és projekt értékesítés
  2. nagy értékű befektetési ingatlan tanácsadás és értékesítés
  3. banki és pénzintézeti ingatlanok menedzsmentje és értékesítése
  4. értékbecslés szolgáltatás az ország teljes területén
  5. energetikai tanúsítvány az ország teljes területén

1. Tanácsadás a megfelelő fejlesztési telek kiválasztásától egészen az elkészült lakóprojektek birtokbaadásáig. 16 éves újépítésű ingatlan fejlesztési és értékesítési tapasztalattal, több ezer eladott új lakással, felkészült és rutinos munkatársakkal a fejlesztők  maximális profitelése a célunk.

2. A nagy értékű befektetési és fejlesztési ingatlanok piacán, 20 éves tapasztalattal és ügyfélkörrel dolgozunk együtt, kiemelten kezelve a speciális igényeket és befektetői körök egyedi elképzeléseit. Kollégáink angol, német és spanyol nyelven beszélnek. Jogi, műszaki, közgazdasági és jelentős piaci ismereteik révén, komoly hozzáadott értéket jelenthetnek a sikeres üzletek megkötésében.

3. Jelenleg 14 bankkal és pénzintézettel dolgozunk együtt, két típusú értékesítési modellben. Az egyik modellben a bankok által visszavett és tulajdonukba került ingatlanok értékelése és/vagy értékesítése a feladatunk, több esetben FM tevékenységgel kiegészítve. A másik terület a hitelüket fizetni nem tudó, de az ingatlanok eladásában együttműködő adósok ingatlanjainak értékesítése.

4. Értékbecslési szolgáltatásunkat az ország teljes területén végezzük, akár magánszemély, akár intézményi megrendelők, vagy pénzintézetetek számára egyaránt. A szakértelem, információ és etika hármas egységét szem előtt tartva végezzük értékelő tevékenységüket.

5. A 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet alapján, az épületek energetikai jellemzőiről, minden adás-vételhez és bérbeadáshoz, kötelező energetikai tanúsítványt készíttetni. Az Otthon Centrum Solutions 100% elégedettségi garanciát vállal, a tanúsítványt megrendelő ügyfelei részére.