Solymár - Mátyás király út

2083 Solymár, Várhegy üzletház - Mátyás király út 11.
H-P: 9.00-18.00 óráig
+36 26 560 034 ; (fax)
+36 70 454 0282

Működési területünk különleges adottságaiból adódóan a telkek, családi házak, ikerházak igen széles skálája áll rendelkezésünkre, amelyek közül az Érdeklődők megtalálhatják álmaik Otthonát.
Az ingatlan értékesítésére vonatkozó helyi megbízásainkon kívül franchise hálózatunk több, mint 27.000 megbízással rendelkezik országszerte. Irodánkban szöveges és fényképes felvilágosítást tudunk nyújtani Kedves Érdeklődőinknek az országos kínálatunkban található bármelyik ingatlanról. Hitel közvetítő kollégánk kényelmes és gyors segítséget nyújt mindenkinek, aki a Hitel Centerrel kapcsolatban álló, közel 20 pénzintézet által kínált szolgáltatásokat szeretné igénybe venni DÍJMENTESEN, és nem csak ingatlan adásvételhez! 

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük. Várjuk Önt, hívjon Minket!
 

A 2005. óta működő, Solymáron lévő irodánkba ingatlan értékesítő munkatársakat keresünk. Profi csapatunk bővítéséhez várjuk mindazok jelentkezését, akik szeretnének a legjobbakhoz tartozni!
Úgy gondoljuk, hogy üzleti szemléletünk, innovatív képzési rendszerünk, kiterjedt irodahálózatunk, értékesítési és marketing tapasztalatunk, amit az elmúlt évtizedben megszereztünk, hozzásegít a biztos jövő megalapozásához!

Elvárások:
• eredmény és sikerorientáltság
• jó kommunikációs és problémamegoldó készség
• önálló munkavégzés
• vállalkozói jogviszony.

Legyen partnerünk, építse saját vállalkozását velünk!
Fényképes önéletrajzát a benyei.zsolt@oc.hu e-mail címre várjuk!