Szekszárd - Kölcsey lakótelep

7100 Szekszárd, Kölcsey ltp. 24,
H-P: 9-17
+36 74 510 568 ; +36 74 510 569 (fax)
+36 70 454 2350

Ingatlant vásárolna, vagy eladna, hitelre lenne szüksége, de nem tudja hová forduljon?

Tolna megye első Otthon Centrum partnereként 2009 eleje óta komplex szolgáltatással segítjük kedves Ügyfeleinknek a lehető leggyorsabban megtalálni az elképzeléseinek és lehetőségeinek legmegfelelőbb megoldást. Irodánkban felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadók állnak az Ügyfelek rendelkezésére. Jól ismerik a megyét, az egyes város- és településrészek speciálisan felkészült szakemberei, akik az első találkozástól segítik Önt naprakész piaci információkkal, ingatlanra szabott, az eladást elősegítő marketinggel, a valós piaci ár meghatározásától, az adás-vételi szerződés megszervezésén át a birtokba adásig. Ön kényelmesen, akár 3D-s fotók, leírások, alaprajzok megtekintésével, kiválaszthatja több száz szekszárdi és környékbeli ingatlan közül az Ön igényeinek legmegfelelőbbet, sőt, az országos adatbázisunkból több ezer eladó ingatlan közül válogathat, amelyet ingatlan-tanácsadóink kíséretében meg is tekinthet!
Önnek nem kell végigjárni egyenként a bankokat: tapasztalt hitelközvetítőnk segít kiválasztani a banki kínálatokból a legkedvezőbb lehetőséget: LTP, ingatlanvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, személyi kölcsön, hitelkiváltás.
A hitel- és az ingatlanközvetítési szolgáltatásunk a vevők részére ingyenes!  Az Önök sikere a mi kockázatunk: az ingatlant eladók kizárólag a sikeres eladás esetén fizetnek jutalékot. Segítünk a szerződéskötés során ingatlan adás-vételben valóban jártas ügyvédet választani, amivel nemcsak pénzt spórolhat, de biztos lehet abban, hogy szerződése a legapróbb részletekre is kiterjed, ami az Ön érdekeit szolgálja.
Keressék irodánkat bizalommal, hogy életük ingatlan eladással, vagy vásárlással kapcsolatos egyik legfontosabb döntése során sok éves szakmai tapasztalattal segíthessünk, és ezzel nemcsak kényelmet és a minőségi kiszolgálást nyújthassuk, de mellette időt is megtakaríthassunk Önöknek.
Reméljük hamarosan Önöket is az elégedett ügyfeleink körében köszönthetjük! Kérem, keressék Otthonszakértőjüket az Otthon Centrumnál!