Ingatlan keresőX

Szigethalom

Irodánk elsősorban Budapest dél-pesti agglomerációjában lévő településeken található új- és használt lakóingatlanok, építési telkek, üzlethelyiségek értékesítésével és bérbeadásával foglalkozik. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók kisebb és nagyobb lakások, családi házak, valamint prémium kategóriás ingatlanok is.

Felkészült, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink megbízható partnerként segítik ügyfeleinket a tökéletes választásban. Telefonszámainkon lehetősége van időpontot egyeztetni akár esti, hétvégi lakásnézésre vagy megbízási szerződéskötésre is. Mottónk a minőségi ingatlanközvetítés, teljeskörű, egyénre szabott kiszolgálás. Ha hitelre van szüksége álmai otthonának megvásárlásához, díjmentesen állunk rendelkezésére.

Ha venni szeretne, kérjük tekintse meg kínálatunkat, ha eladni szeretne, forduljon hozzánk Bizalommal!

Ahány ember, annyiféle út a sikerhez! Irodánk nyitott új kollégákkal történő együttműködésre.
Ha úgy érzi, kiaknázatlan képességei Önt is sikeressé tehetnék az ingatlanok világában, jelentkezzen Hozzánk Otthonszakértőnek!

Pályakezdő, nyugdíjas vagy kisgyerekes?

Nálunk nincs megkülönböztetés, bárki jelentkezhet, aki úgy érzi , hogy lelkes, szorgalmas és kitartó. Szabad időbeosztásban akár napi 4-6 óra munkavégzéssel is kiemelkedő jövedelmet érhet el az ingatlanszakmában.

Jelentkezzen a szigethalom@oc.hu-ra elküldött fényképes önéletrajzával, ha van autója, amit tud munkavégzéshez használni, van érettségije, jól kommunikál, ápolt és nem ijed meg az emberektől, ha hozzájuk kell szólni.
2315 Szigethalom , Mű út 256.
Hétfőtől péntekig: 8.30 - 17.00
+36 70 454 5420

Irodánk kínálatából

eladó panel lakás Kedvenc

Index image
15

Munkatársaink

Szakértőink mindannyian a szakterületük és környékük alapos ismerői, erről folyamatos belső képzési, értékelési és motivációs tréningjeik gondoskodnak.

Segítünk eladni ingatlanát, hívjon minket bizalommal!

Andreopulos Niki
Andreopulos Niki

Gyémánt fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.8 pont
Bagó Zsuzsanna
Bagó Zsuzsanna

Gyémánt fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.9 pont
Balog Ágnes
Balog Ágnes

Otthonszakértő

Értékelése:
9.9 pont
Boros Katalin
Boros Katalin

Hitelközvetítő

Értékelése:
9.8 pont