Szombathely - Rákóczi F. u.

9700 Szombathely, Rákóczi F. u. 1. (Isis sarok)
H-P: 9.00-18.00 h, Szo: 9.00-13.00 h
+36 94 505 222 ; +36 94 505 221 (fax)
+36 70 454 1455

Segítünk megvalósítani elképzeléseit!

Szombathelyi irodánk a Belvárosban, a Rákóczi Ferenc utca 1. szám alatt található, ahol kellemes környezetben várunk minden kedves érdeklődőt. Cégünk az Origo-Sánta Real Kft., mint az Otthon Centrum franchise partnere, 2006-ben kezdte el működését a városban. Irodánkban felkészült, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadók állnak az Ügyfelek rendelkezésére.

Az Otthon Centrum teljes kínálatával, komplex szolgáltatási csomagjával állunk rendelkezésére, ezért minden ingatlannal kapcsolatos kérdésükkel és igényükkel kérjük, keressenek fel minket, legyen szó akár ingatlan eladásáról, megvételéről, kiadásáról vagy bérléséről.

Kínálatunkban megtalálható több száz szombathelyi és környékbeli új építésű és használt ingatlan, köztük nagyszámban olyan ingatlanok is, amelyeket csak az Otthon Centrum kínál eladásra.

A piaci folyamatok ismeretében friss információkkal, ingatlanbefektetési tanácsadással segítjük Önt a döntésben.

Műszaki ismereteink birtokában, segítünk a kiválasztott ingatlan műszaki állapotának felmérésében. Jogi tanácsadónk pedig segít a jogi kérdések megválaszolásában (illeték, adózás, adásvételi szerződés).

Hitel Centerünk az ország vezető pénzintézeteinek hitelajánlatait közvetíti teljes körű ügyintézéssel, egyedi kedvezményekkel, díjmentesen, hiszen 20 bank kínálatából választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet. Ez a szolgáltatásunk nem csak a nálunk vásárló Ügyfeleink számára jelent megoldást.

Reméljük hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Örülünk, hogy megtiszteli oldalunkat látogatásával, tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!