V. kerület - Harmincad utca

1051 Budapest, Harmincad utca 4.
Hétfőtől - Péntekig: 9 -19 óráig Szombaton: 10 - 14 óráig Vasárnap: zárva
+36 1 782 0474 ; +36 1 782 0304 (fax)
+36 70 454 0511

Exkluzív Vörösmarty téri irodánkban évtizedes értékesítési tapasztaltunkat a legfrissebb piaci tendenciák ismeretével állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Az Otthon Centrum eddig nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosa. Az Otthon Centrum 2007-től folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.

Irodánk munkatársai közül többen angol, olasz és orosz nyelven beszélnek, felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és az ingatlanos szakma kiválóságai.

Ügyfeleink részére magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, akár az ingatlantulajdonosok számára eladásról, vagy befektetési tanácsadásról, illetve hitellel történő finanszírozásról.

Ingatlan eladás

Az ingatlanpiac megélénkülése kedvezőbb lehetőségeket teremt azon ügyfeleinknek, akik az ingatlanjukat most szeretnék értékesíteni. Ha tudni szeretné, idén hogyan változtak a belvárosi ingatlanok árai és most mennyit érhet az Ön ingatlana, kérje ingyenes ár-összehasonlításunkat! Ingatlanját a piac által meghatározott legjobb áron értékesítjük!

Ingatlan (ház, lakás, telek, iroda, üzlethelyiségek, bérlemények) vásárlása

Több mint 23 800 ingatlant tartalmazó központi adatbázisunk kereső ügyfeleink részére elérhető, így a megálmodott ingatlant mielőbb segítünk megtalálni. Igény szerint teljes körű műszaki, pénzügyi és jogi támogatással segítjük a vásárlás folyamatát.

Díjmentes hitelügyintézés és tanácsadás

Nagy tapasztalattal és naprakész banki információval rendelkező szakértőink segítenek eligazodni 20 bank és pénzintézet termékei között és megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő személyre szabott megoldást.

Minden órában eladunk egy ingatlant az év minden egyes munkanapján.

Segíthetünk Önnek is?