V. kerület - Vörösmarty téri iroda

1051 Budapest, Harmincad utca 4.
Hétfő-Péntek 9 -18 óráig
+36 1 782 0474 ; +36 1 782 0304 (fax)
+36 70 454 0511

Exkluzív Vörösmarty téri irodánkban évtizedes értékesítési tapasztaltunkat a legfrissebb piaci tendenciák ismeretével állítjuk ügyfeleink szolgálatába.

Tevékenységünk sikerét és magas szakmai színvonalát nem csak az évek során kiszolgált  ügyfeleink elégedettsége, de számos szakmai elismerés is bizonyítja.

Az Otthon Centrum eddig nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosa. Az Otthon Centrum 2007-től folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.

Irodánk munkatársai közül többen angol és olasz nyelven beszélnek, felsőfokú végzettséggel rendelkeznek és az ingatlanos szakma kiválóságai.

Ügyfeleink részére magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, akár az ingatlantulajdonosok számára eladásról, vagy befektetési tanácsadásról, illetve hitellel történő finanszírozásról.

Ingatlan eladás

Jelenleg is több mint 86 000 regisztrált kereső található adatbázisunkban – akik között már most ott lehet az Ön vevője!

Ha tudni szeretné, idén hogyan változnak a belvárosi ingatlanok árai és most mennyit érhet az Ön ingatlana, kérje ingyenes ár-összehasonlításunkat! Ingatlanját a piac által meghatározott legjobb áron értékesítjük, a lehető legrövidebb idő alatt!

Ingatlan (ház, lakás, telek, iroda, üzlethelyiségek, bérlemények) vásárlása

Több mint 27 000 ingatlant tartalmazó központi adatbázisunk kereső ügyfeleink részére elérhető, így a megálmodott ingatlant mielőbb segítünk megtalálni. Igény szerint teljes körű műszaki, pénzügyi és jogi támogatással segítjük a vásárlás folyamatát.

 

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/otthoncentrumvorosmartyter