XIII. kerület - Petneházy u. Projekt iroda

1135 Budapest, Petneházy u. 66.
H-P: 10-16
+36 1 237 0049 ; (fax)
+36 70 454 1313

Üdvözöljük az Otthon Centrum legújabb, XIII. kerületi irodájában!

Új irodánk kiemelt figyelmet fordít a XIII. kerület újonnan épülő lakásainak értékesítésére.

Projekt értékesítőink helyismerete és szakmai tapasztalata  garancia arra, hogy hamar felismerjük ügyfeleink igényeit, és segítsünk megtalálni azt az otthont, amelyről álmodtak.

A most újonnan épülő vagy még tervezés alatt álló társasházak szinte mindegyikét értékesítjük. Az irodánkban minden épülő beruházásról részletes információt kaphat (homlokzati látvány tervek, alaprajzok, műszaki leírás, fizetési ütemezés). Számos olyan társasház értékesítésével is foglalkozunk melyet, CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN TALÁLHAT MEG!

A XIII. kerület most épülő vagy tervezés alatt álló társasházait, lakásait egy irodai prezentáció alkalmával részletesen bemutatjuk ügyfeleinknek mely során projekt-értékesítő kollégáink a társasház, lakás típus, emelet, tájolás kiválasztásától egészen az alaprajzi elrendezésekkel kapcsolatos kérdéseket is érintve segítik ügyfeleinket a legjobb döntés meghozatalában.

Irodánk ingatlan fejlesztők, beruházók részére is komplex szolgáltatás nyújt:  segítünk a megfelelő telekingatlan és lokáció kiválasztásában, megtalálásában, a lakásmix kialakításában, a piaci igényeknek megfelelő, korszerű, élhető lakásalaprajzok kialakításában és az átlagárak meghatározásában.

 Az Otthon Centrum hálózat teljes kínálatával, komplex szolgáltatási csomagjával (ingatlan- és hitelközvetítés)  állunk minden ügyfelünk rendelkezésére.

A hitelközvetítést a HC Központ Kft. végzi a bankok megbízásából (teljeskörű hitelközvetítés akár CSOK-kal is)

Üzletpolitikánk alapeleme, hogy megbízásainkat szakmai felkészültségünknek köszönhetően a lehető legrövidebb idő alatt teljesítsük mind a magán ügyfelek, mind a beruházók megelégedését szolgálva.

Várjuk Önt is elégedett ügyfeleink között!