XIV. kerület - Vezér utca

1148 Budapest, Vezér u. 147/C.
H-P: 10-18
+36 1 555 1430 ; +36 1 555 1431 (fax)
+36 70 984 5430

Zugló Budapest egyik kedvelt kerülete, úgynevezett „presztízs” terület, mely minőségi életteret biztosít polgárai számára. Népszerűségét a jó közlekedésnek, a hatalmas zöld területeknek, a lakóingatlanok sokszínűségének, a kedvező bevásárlási és szórakozási lehetőségeknek, az oktatási intézmények nagy választékának és a kulturális élet gazdagságának köszönheti.

A terület folyamatosan fejlődik: épülő projektek, felújítások , szállodafejlesztések és a méltán kedvelt Városliget modernizálása.

Irodánk Alsórákoson, a 2005-ben épült Paskál lakóparkban, a Vezér út 147/c. alatt található. Ügyfeleinket segítjük immáron több mint 15 éve az ingatlanértékesítésben, új és használt ingatlanokat kínálunk az otthonra vágyóknak, befektetőknek!

Cégünk teljes körű, magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Zugló és a pesti agglomeráció specialistáiként, a legteljesebb felkészültséggel, szakszerű tájékoztatással segítjük a hozzánk fordulókat ingatlan döntéseik megalapozásában és meghozatalában, ingatlannal kapcsolatos terveik megvalósításában.

Nálunk a kereső ügyfelek megtalálják a legszélesebb kerületi és környékbeli új- és használt ingatlan kínálat mellett az Otthon Centrum teljes, országosválasztékát is.

Amennyiben Ön is eladná ingatlanát, hitelre, biztosításra, ingatlanjogi szaktanácsadásra vagy éppen energetikai tanúsítványra van szüksége, úgy kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy profi kollégáink a segítségére lehessenek!

Hitel Center szolgáltatásunkkal segítjük Önt a megfelelő bank kiválasztásában!

Tanácsadóink végig kísérik Önt a lakásvásárlás és –eladás teljes folyamatán, segítik Önt a legmegfelelőbb döntés meghozatalában.

Mi olyan megoldásokat kínálunk az Ön számára,melynek segítségével a legbiztonságosabban,legjobb áron értékesítheti ingatlanát, korrekt megbízási díjért.
Bízza profi értékesítőnkre ingatlana eladását, levesszük válláról az értékesítéssel járó feszültségek és nehézségek terhét.

A jelenlegi ingatlanpiaci helyzetben különösen felértékelődik az a szakmai tudás és tapasztalat, melyet mind az Ön ingatlana árának meghatározásakor, értékbecslésekor, vagy egy esetleges licithelyzet kezelésekor, egy kialakuló éles áralkunál vagy egy a szokottnál jóval bonyolultabbnak tűnő értékesítésnél, mind a megfelelő jogi háttér segítségével, mind a hálózat nagyságából eredő gyorsasággal és rugalmassággal egy profi ingatlanközvetítő hálózat és képzett ingatlan szakemberek hozzáadhatnak bármely ingatlanügylethez.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között köszönthetjük!

Várjuk megkeresését telefonon, írásban vagy személyesen!