XVI. kerület - Thököly út - Sashalom

Év Irodája 2017
1163 Budapest, Thököly út 16.
Hétfőtől - Péntekig 9 -17 óráig
+36 1 401 7080 ; (fax)
+36 70 454 1605

Üdvözöljük az Otthon Centrum hálózat sashalmi irodájánál. Ha ingatlan eladásban vagy vásárlásban gondolkodik, akkor térjen be hozzánk és profi felkészült csapatunk segít Önnek, hogy a legjobb kondíciók mellett intézze ingatlanügyletét.
Büszkén állíthatjuk, hogy kollégáink a legfelkészültebbek a szakmában, hiszen kiemelt figyelmet szentelünk a folyamatos képzésüknek.
Ügyfeleink részére magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár a megfelelő ingatlan megtalálásáról, akár az ingatlantulajdonosok számára eladásról, vagy befektetési tanácsadásról, illetve hitellel történő finanszírozásról. Továbbá segítséget nyújtunk energetikai tanúsítvány és értékbecslés elkészítésében is.
A jelenlegi piacon különösen felértékelődik egy profi ingatlanközvetítő hálózat szerepe, hiszen a rendszerünk biztosítja, hogy a legmagasabb áron tudja értékesíteni ingatlanát.
Az Otthon Centrum eddig nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj kitüntetettje. Az Otthon Centrum 2007-től folyamatosan megkapta a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.
Irodánk az Otthon Centrum hálózatán belül többször is nyert „Év Irodája” illetve „Hónap Irodája” címet, ami igazolja ügyfeleink belénk vetett bizalmát.
Minden órában eladunk egy ingatlant az év minden egyes munkanapján.
És most a Felező csomagunknak köszönhetően mindezt a piac legalacsonyabb sikerdíjáért megtesszük Önnek!